Boba Fett-acteur over zijn terugkeer in 'The Mandalorian'

De acteur die we kennen als #JangoFett in #AttackOfTheClones, is maar wat blij met zijn nieuwe aandeel in het #StarWars-universum.

Zilko Tarici, 08-12-2020 19:15

De nieuwste aflevering van The Mandalorian zat vol met geweldige momenten, maar de terugkeer van Boba Fett geldt toch wel het hoogtepunt! Bijzonder is ook dat Temuera Morrison door de serie terugkeert naar het Star Wars-universum.
Tijdens een recent interview met de New York Times, legde Morrison uit dat hij niet zeker was over zijn terugkeer naar het Star Wars-universum (hij speelde eerder de rol van Jango Fett in Star Wars: Episode II - Attack of the Clones). Pas na een meeting van Mandalorian-producenten Jon Favreau en Dave Filoni realiseerde Morrison zich pas wat hem te wachten
stond. Morrison zei het volgende over zijn rol als Boba Fett in de serie:

"Boba heeft heel wat meegemaakt; hij is een echte overlever. We hebben nu echt de ruimte om te laten zien wat Boba motiveert. Is hij slechts een eenvoudige kerel die zijn weg probeert te vinden in het heelal? Is hij al het vechten zat?"

Morrison liet verder weten geen flauw idee te hebben hoe Fett zijn 'aanvaring' met de Sarlacc heeft overleefd. Hij had echter niets dan lof voor alle Star Wars-fans die meer dan hem weten over wat zich allemaal afspeelt in het Star Wars-universum.

Een eigen serie voor Boba?
In hetzelfde interview werd Morrison gevraagd naar een mogelijke spinoff-serie over Boba Fett. Morrison kon daar niks over kwijt, maar hoopt wel duidelijk dat het gaat gebeuren:

"Ik wacht geduldig af wat er gebeurt. Veel zal afhangen van wat er verder dit seizoen gebeurt, dus ik weet het niet. Ik heb alles gegeven voor deze aflevering, om de makers te tonen wat ik te bieden heb. Hopelijk is er ruimte om meer verhalen te vertellen over Boba Fett. En dat ik erbij betrokken ben."

Lees ook: Gaat deze Jedi-master Grogu trainen in 'The Mandalorian'?

Lees ook: Gaan we het vaak gehate 'Star Wars'-personage Jar Jar Binks terugzien op Disney+

Bron: New York Times

Lees meer over: Boba Fett, Temuera Morrison, The Mandalorian, Grogu, Baby Yoda, Robert Rodriguez, Pedro Pascal

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie