Gaat deze Jedi-master Grogu trainen in 'The Mandalorian'?

Keert deze Jedi terug in 'The Mandalorian'?

Hoe gaaf zou het zijn als we dit Star Wars-personage opnieuw zouden zien?

Zilko Tarici, 7 december 2020 08:07

In de meest recente aflevering van The Mandalorian zagen we hoe Baby Yoda/Grogu contact legde met een Jedi. De hamvraag is nu welke Jedi dit zal zijn! Fan spdrmnkyxxiii denkt aan Mace Windu als een mogelijke kandidaat, en maakte een prachtige poster voor het geval hij het echt blijkt te zijn.
In aflevering 3 van seizoen 2 werd Mando door Bo Katan verwezen naar Jedi Ahsoka Tano om Grogu bij haar onder te brengen. Tano detecteerde echter teveel angst en verbondenheid in Grogu om hem te trainen. Daarom stuurde ze Mando en Grogu naar de Jeditempel op Tython, waar via een baken contact gelegd kon worden met andere Jedi. Wie degene is die Grogu uiteindelijk onder zijn hoede zal nemen is nu gissen: er wordt gesproken van iedereen van Luke Skywalker tot Mace Windu. En hoewel we Windu (30 jaar eerder in de Star Wars-tijdlijn) van grote hoogte zagen vallen in Revenge of the Sith, is de Jedi-master nooit daadwerkelijk dood gezien.

Gaat het gebeuren?
Het is inmiddels alweer 15 jaar geleden dat we Samuel L. Jackson voor het laatst als Mace Windu zagen, maar de acteur heeft altijd gezegd dat hij het personage zou willen zien terugkeren. Gezien wat er allemaal al is gebeurd in 1,5 seizoen van #TheMandalorian, zouden wij er niet verbaasd van opkijken.Lees ook: Opnieuw onbedoelde fout in 'The Mandalorian'

Lees ook: Vreemde onderdelen verwerkt in pak 'The Mandalorian'

Bron: spdrmnkyxxiii

Lees meer over: Samuel L Jackson, Baby Yoda, Grogu, The Mandalorian, Mace Windu, Jon Favreau, Star Wars, Disney

Populair nieuws