Eerste trailer voor Netflix-serie 'Cobra Kai'!

Eerste teaser trailer voor Netflix-hit 'Cobra Kai'

Cobra Kai brengt op woensdag zijn eerste volledige trailer uit op YouTube.

Jim Pedd, 10 december 2020 om 11:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De iconische Karate Kid-franchise keert in januari weer terug. Dan debuteert het derde seizoen van de serie Cobra Kai op Netflix.
Afgelopen zomer nam Netflix de serie over van YouTube. In augustus lanceerde de streamingdienst daarop de eerste twee seizoenen en bleek de serie meteen een keiharde hitserie. En er zit snel meer aan te komen, want in januari gaat de serie verder.

Eerste bewegende beelden
Op woensdag verschijnt dan eindelijk de eerste trailer voor het derde seizoen. Voordat het zover is, brengt Netflix ons alvast de eerste beelden van dat seizoen. Het gaat om een korte teaser die op Twitter debuteerde.Eerder dit jaar hoorden we al wat Cobra Kai ons waarschijnlijk zal brengen in het nieuwe seizoen. In januari zien we hoe het verder gaat met Miguel, die in het ziekenhuis beland was in de finale van het tweede seizoen. Ook is Robby helemaal op de vlucht.

Maar met Johnny en Daniel is ook niet alles goed. Johnny moet omgaan met het verlies van de Cobra Kai dojo. En Daniel reist naar Okinawa, op zoek naar antwoorden.

Lees ook: Netflix-serie 'Cobra Kai' onthult eerste beelden derde seizoen

Lees ook: Meer oude bekenden uit 'Karate Kid'-films in 'Cobra Kai'-serie

Lees meer over: Cobra Kai, Karate Kid, Netflix, Trailer

Populair nieuws