'The Flash' haalt bekende schurken terug in seizoen 7

Het zevende seizoen van The Flash belooft heel wat nieuws te brengen, maar ook wat ouds...

Jim Pedd, 10-12-2020 11:37

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

The Flash keert begin volgend jaar terug met zijn zevende seizoen. En brengt een hele rits fanfavoriete schurken terug. Dat kan dankzij het tijdreizen.
Dat vertelt actrice Danielle Nicolet, die de rol van Cecille Horton speelt, tijdens de Comic-Con Experience. Ze beloofde dat in het nieuwe seizoen een boel tijdreizen zal zitten, wat ertoe zal leiden dat "een aantal favoriete schurken" te zien zullen zijn.

Oude bekenden terug
"Weet je, ik mag je niet alle geheimen van het seizoen verklappen. Maar ik denk dat het een redelijke aanname is dat we tijdreizen hebben, en ik kan je zeggen dat er wat favoriete elementen uit het verleden, wat favoriete slechteriken, te zien zullen zijn, die een of twee keer langskomen in dit nieuwe seizoen," aldus Nicolet.

Hoe die schurken precies terug zullen keren is natuurlijk even de vraag, maar gezien de hint van Nicolet gaat dat duidelijk te maken hebben met het vermogen van Barry Allen om door de tijd te reizen.

Elk seizoen zien we bovendien oude bekenden terugkeren. Dat was vorig seizoen bijvoorbeeld Gorilla Grodd en Pied Piper. Wie weet wie er straks nog meer te zien zijn?

Lees ook: Eindelijk meer bekend over 'The Flash' seizoen 7

Lees ook: 'The Flash' seizoen 7: Dit moet je weten

Bron: CCESP

Lees meer over: The Flash, The CW, Seizoen 7, Danielle Nicolet

Populair nieuws