Laatste kans: Netflix verwijdert 'The Fresh Prince of Bel-Air'

Netflix verwijdert 'The Fresh Prince of Bel-Air'

Wie de serie graag nog eens wil bekijken zal zich behoorlijk moeten haasten...

Geoffrey Ketels, 10 december 2020 om 11:40

Er verdwijnen deze maand weer een aantal behoorlijk populaire series uit het aanbod van Netflix. Eén van deze series is het iconische The Fresh Prince of Bel-Air.
Wie deze serie nog nooit heeft gezien (het kan echt!) zal zich moeten haasten. In totaal bestaat de serie namelijk uit 149 afleveringen. Dit gezegd zijnde is het net wat beter te doen om deze reeks nog te bingewatchen dan bijvoorbeeld The Big Bang Theory. Ook deze verdwijnt later deze maand uit het aanbod van Netflix en telt maar liefst 279 afleveringen.

Aflopende contracten
Om een bepaalde titel in hun aanbod op te kunnen nemen zijn streamingdiensten genoodzaakt om bepaalde contracten af te sluiten. Deze contracten worden doorgaans afgesloten voor een periode van een paar jaar waardoor de titel in kwestie op een bepaald ogenblik terug moet worden verwijderd. Dat moment is nu dus duidelijk aangebroken voor twee razend populaire series.

Wil je nog snel even die laatste afleveringen bekijken of misschien wel de volledige reeks nog eens bingewatchen? Dan heb je daarvoor nog de tijd tot 30 december! Dan verdwijnt The Fresh Prince of Bel-Air immers (definitief?) uit het aanbod van Netflix.

Lees ook: Eerste beelden terugkeer 'The Fresh Prince of Bel Air'

Lees meer over: Fresh Prince of BelAir, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: The Fresh Prince of Bel-Air

Populair nieuws