search
Nieuwe absurdistische en satirische Nederlandse serie 'TRECX' binnenkort te streamen
Series / Nieuws

Nieuwe absurdistische en satirische Nederlandse serie 'TRECX' binnenkort te streamen

De serie zou begin 2021 moeten verschijnen op Amazon Prime Video...

Het nieuwe jaar brengt ons meteen ook een nieuwe leuke serie van Nederlandse bodem om naar uit te kijken op Amazon Prime Video. Het gaat deze keer om de serie TREX met onder meer Michiel Romeyn, Arjan Ederveen evenals Herman Koch.

TRECX wordt omschreven als een absurdistische en satirische comedyserie die beschikt over een frisse, moderne blik. De serie bestaat uit in totaal zes delen en vormt meteen ook de terugkeer van de Nederlandse acteur Michiel Romeyn als hoofdrolspeler evenals één van de makers van de reeks. Eerder speelde hij ook al een rol in de toch wel iconische serie Jiskefet die niet achtereenvolgend werd uitgezonden in de periode tussen 1990 en 2005.

Ondanks bovenstaande zagen we Romeyn eerder natuurlijk ook al opduiken in andere projecten zoals bijvoorbeeld de film Alles is Liefde. Ook in de serie Danni Lowinski was hij trouwens te zien.

Amazon Prime Video
Inmiddels weten we dat deze gloednieuwe en veelbelovende Nederlandse serie zal verschijnen aan het begin van het jaar 2021 op de streamingdienst Amazon Prime Video. Wanneer ze exact te zien zal zijn is momenteel evenwel nog niet bekend.

Wil je graag in afwachting van het verschijnen van deze nieuwe serie nog even Jiskefet bekijken? Dat kan. Ook deze serie is namelijk te bekijken op Amazon Prime Video!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen