Superman ziet er echt 'supergoed' uit op de eerste foto met zijn nieuwe kostuum

Supermans kostuum in 'Superman & Lois' onthuld

Een opvallend nieuw kostuum voor Superman in de serie 'Superman & Lois'.

Jim Pedd, 11 december 2020 om 12:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The CW heeft een eerste blik vrijgegeven op het gloednieuwe kostuum van Tyler Hoechlins Superman. Dat zal te zien zijn in de serie Superman & Lois, die draait om Clark Kent en Lois Lane.
Zij beschermen in deze televisieserie de wereld en proberen tegelijk ook een stel tienerzoons op te voeden die misschien wel en misschien niet "de krachten van hun vader, die de mogelijkheden van een sterveling ver overschrijden" erven.

Nieuw kostuum
In het Arrowverse zagen we Superman nu een aantal keren voorbij komen. Hij werd steevast gespeeld door Tyler Hoechlin, maar de acteur had uiteindelijk nog niet gigantisch veel te doen.

Zijn verschijningen waren vooral veredelde cameo's. Maar gelukkig krijgt hij nu een volledig eigen serie, gemaakt door The CW. Daarin is hij dus samen met Lois Lane te zien.

Naar het schijnt biedt deze serie trouwens ook ruimte aan Kara Zor-El, het beroemde nichtje van Superman dat jarenlang een eigen serie had. Die serie komt nu tot een einde, maar de avonturen van Supergirl zijn nog niet voorbij.

Hieronder het kostuum:
Lees ook: Zeer felle kritiek op 'Superman and Lois'

Lees ook: Leven van 'Supergirl' is niet voorbij na het einde van de serie

Bron: CB

Lees meer over: Superman and Lois, The CW, Arrowverse, Tyler Hoechlin

Populair nieuws