search
HBO Max lijkt serieuze concurrent van Netflix en Disney+ te worden
Series / Streaming-diensten

HBO Max lijkt serieuze concurrent van Netflix en Disney+ te worden

HBO Max trekt behoorlijk wat nieuwe abonnees aan in heel korte tijd.

Het gaat goed met HBO Max. Er kwamen maar liefst vier miljoen nieuwe abonnees bij, nog voordat de streamingdienst bekend maakte dat het alle nieuwe films van Warner Bros. tegelijk met de bioscooprelease online mag zetten.

HBO Max werd in mei gelanceerd, met zowel de volledige contentbibliotheek van HBO en content van Warner Bros., de filmstudio die eigenaar is van HBO. De streamingdienst had een beetje een moeilijke start, maar lijkt de weg voorwaarts gevonden te hebben.

HBO Max
Deadline meldt dat HBO max in het vierde kwartaal 4 miljoen nieuwe abonnees kreeg. Daarmee heeft het in totaal 12,6 miljoen abonnees. En volgens HBO Max werd content 30 procent meer bekeken dan eerst.

Dat er meer abonnees zijn is goed nieuws voor HBO en het bedrijf denkt dat het hier zeker niet stopt. Aangezien Warner Bros. al zijn bioscoopfilms van komend jaar tegelijk op HBO Max uitbrengt, levert dat vermoedelijk heel wat extra abonnees op.

De komende tijd gaat leren of de streamingdienst het inderdaad zo goed zal gaan doen. Volgend jaar lanceert de dienst vermoedelijk ook in Europa.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen