search
'Star Wars' brengt dit personage straks tot leven
Series / Nieuws

'Star Wars' brengt dit personage straks tot leven

Grand Admiral Thrawn komt naar live-action. Mogelijk gespeeld door deze acteur.

The Mandalorian onthulde in de aflevering The Jedi eindelijk de live-action versie van fanfavoriet personage Ahsoka Tano. Zij bleek op zoek naar een wel heel bekende schurk.

Aan het einde van de aflevering ondervroeg Ahsoka de magistraat van het dorpje dat ze bevrijdde, over de locatie van Grand Admiral Thrawn. Ze blijkt dus op zoek naar de superschurk en nu horen we wie hem mogelijk zal spelen.

Lars Mikkelsen?
Acteur Lars Mikkelsen sprak in Star Wars Rebels de stem van Thrawn in. Volgens de site Small Screen is deze formidabele slechterik straks in live-action te zien en zal hij gespeeld worden door diezelfde Lars Mikkelsen.

Daarmee zou men hetzelfde pad volgen als bij Bo-Katan Kryze, die in live-action gespeeld werd door Katee Sackhoff. Zij sprak eerder de stem van dat personage in.

Hopelijk horen we snel wat Lucasfilm van plan is en of we inderdaad Mikkelsen te zien zullen krijgen als superschurk Grand Admiral Thrawn. Die hielp Palpatine bij het realiseren van een groot deel van zijn behoorlijk snode plannen.

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian': Is Baby Yoda stiekem kwaadaardig?

Lees ook: Brengt 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' dit personage ook naar live-action?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen