Netflix is toch weer de grote streaming-winnaar van 2020

Netflix wint het jaar met vier populairste series

Netflix domineert de top vijf meest gezochte televisieseries volstrekt, met vier titels.

Jim Pedd, 11 december 2020 om 12:25

Elk jaar onthult Google 'het jaar in zoekopdrachten'. Het blijkt dat Netflix-serie Tiger King de meest gezochte serie van 2020 is.
Tiger King is een documentaireserie van Netflix, die diep in de intriges en het drama rond een groep excentrieke handelaren in exotische dieren duikt. De serie werd uitgebracht net op het moment dat de wereld zo'n beetje in lockdown ging en werd mede daardoor een enorme sensatie.

De top vijf
Google geeft elk jaar een toplijstje uit en onder series zien we vijf titels staan. Interessant is dat Tiger King het won van Big Brother Brasil, een realityserie die we hier in Nederland al jaren niet meer gezien hebben.

Verder domineerde Netflix de rest van de top vijf ook, met La Casa de Papel, Cobra Kai en The Umbrella Academy. Het was daarmee ook een erg goed jaar voor de streamingdienst, met vier van de vijf titels.

Overigens lijkt het erop dat Big Brother Brasil op de lijst staat, omdat er een fascinerende video is vrijgegeven van de serie. Daarin krijgen de deelnemers over het coronavirus te horen; maanden nadat de uitbraak wereldwijd plaatsvond.


Lees ook: Ook echtgenoot van 'Tiger King'-ster Joe Exotic in de boeien

Lees ook: Amazon komt met eigen 'Tiger King' serie met Nicolas Cage!

Bron: Google

Lees meer over: Google, Zoekopdracht, Netflix, Tiger King, Big Brother Brasil

Populair nieuws