Laatste kans: Netflix gaat 'Gossip Girl' nu echt verwijderen

Laatste kans: Netflix verwijdert 'Gossip Girl'

Wie nog niet alle afleveringen van 'Gossip Girl' heeft gezien zal zich moeten haasten...

Geoffrey Ketels, 11 december 2020 om 12:24

Een niet onaanzienlijk aantal populaire series worden deze maand uit het aanbod van Netflix verwijdert. Ook de serie Gossip Girl moet er helaas aan geloven...
Het is zeker niet voor het eerst dat Netflix overweegt om Gossip Girl uit haar aanbod te schrappen. In het verleden waren hier reeds concrete plannen voor. Zo was het helemaal niet de bedoeling dat de serie in het jaar 2018 nog op de streamingdienst zou staan.

In de aanloop naar het jaareinde in het jaar 2017 werd er door Netflix bekend gemaakt dat de serie definitief uit haar aanbod zou verdwijnen. Daar kwam echter zoveel reactie op van fans dat Netflix toch nog een nieuwe overeenkomst uit de brand sleepte.

Reboot
Nu is het dus toch einde verhaal voor Gossip Girl op Netflix. De nochtans populaire serie verdwijnt definitief uit het aanbod van de streamingdienst op 31 december.

Inmiddels is wel bekend gemaakt dat er een reboot komt van de serie. Deze zou ergens in de loop van 2021 moeten verschijnen. De kans dat die echter ook op Netflix zal komen lijkt momenteel ontzettend klein.

Lees ook: Fantastisch nieuws voor 'Gossip Girl' fans!

Lees meer over: Gossip Girl, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Gossip Girl

Populair nieuws