search
Nieuwe HBO-serie krijgt enorm veel kritiek te verduren wegens brute seksscènes
Series / Nieuws

Nieuwe HBO-serie krijgt enorm veel kritiek te verduren wegens brute seksscènes

De serie wordt door heel wat kijkers ronduit smerig genoemd...

De nieuwe BBC & HBO-serie Industry krijgt ongelofelijk veel kritiek te verduren. Kijkers kunnen vooral de brutale seksscènes en het overmatige drugsgebruik maar matig waarderen.

Het nieuwe samenwerkingsverband dat is ontstaan tussen HBO en de BBC genaamd Industry wordt niet bepaald warm onthaald. Deze nieuwe serie die zichzelf beschrijft als een drama over de financiële sector zit boordevol met niet alleen drugsgebruik, maar ook brutale seksscènes.

In eerste instantie moeten de makers hebben gedacht dat dergelijke scènes goed zouden zijn voor de populariteit van de serie, maar steeds meer kijkers laten nu toch hun ongenoegen blijken. Zij vinden dat de reeks te ver gaat en bestempelen ze zelfs als ronduit smerig.

Meer bankieren, minder bonken
Eén kijker van de serie vatte het eigenlijk in één enkele zin perfect samen; "Meer bankieren, minder bonken". Orale seks en een personage in lingerie dat naar porno kijkt vormen dan ook de belangrijkste gebeurtenissen in de eerste 20 minuten die je voor de kiezen krijgt.

Ondanks de kritiek op de serie hebben zowel HBO als de BBC nog niet gereageerd. De serie wordt in ieder geval niet offline gehaald en wordt in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk ook gewoon nog steeds uitgezonden. Het lijkt er dus naar uit te zien dat beide partijen de kritiek gewoon naast zich neerleggen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen