search
'Legends of Tomorrow' seizoen 6: Dit moet je weten!
Series / Featured

'Legends of Tomorrow' seizoen 6: Dit moet je weten!

Legends of Tomorrow doet het weer vreemder dan eerdere seizoenen, wat best knap is.

Legends of Tomorrow is altijd een geval apart geweest. Andere Arrowverse-series volgen allemaal een redelijk vast format, maar dat geldt absoluut niet voor de bemanning van de Waverider. Die moet continu vechten tegen uiteenlopende bedreigingen.

Ironisch genoeg betekent dat ook dat de serie niet altijd even zeker is van een nieuw seizoen. Maar gelukkig komt er in elk geval een zesde seizoen, dat al sinds februari 2020 in de maak is.

Lees ook: Is dit de volgende Arrowverse-serie die sneuvelt?

Wie keren er terug?
Legends of Tomorrow is een serie die regelmatig castleden vervangt. Er zijn er nog maar twee over die aan het begin van de serie ook onderdeel uitmaakten van de bemanning van de Waverider. Maar goed, we weten dat Caity Lotz weer te zien is als Sara Lance, a.k.a. White Canary. Ook Dominic Purcell keert terug als Mick Rory, a.k.a. Heat Wave.

Ook zijn Maisie Richardson-Sellers als Amaya Jiwe, a.k.a. Vixen & Charlie, Nick Zano als Nate Heywood, a.k.a. Steel en Tala Ashe als Zari Tomaz te zien. De hoop van fans zal zijn dat ook John Constantine straks weer te zien is, maar dat is nog niet formeel bevestigd.

Lees ook: Komt deze held naar 'Legends of Tomorrow'?

Waar gaat het over?
Het vijfde seizoen eindigde ermee dat Sara Lance ontvoerd werd door buitenaardse wezens. Het nieuwe seizoen zal volgens showrunner Phil Klemmer (die samen met Keto Shimizu terugkeert) "helemaal vol verschillende aliens" zitten.

Centraal staan de ervaringen van Sara in de ruimte en we gaan zien hoe de crew achter haar aan gaat, in een poging om haar te redden.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow'-cast samen op een nieuwe foto

Wanneer te zien?
Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer het nieuwe seizoen van de serie te zien zal zijn. 2021 is een zekerheidje, maar de maand weten we nog niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen