search
Veel nieuwe series deze week op Disney+
Series / Streaming-diensten

Veel nieuwe series deze week op Disney+

Behoorlijk drukke week op Disney+ met veel nieuwe content. Dat ziet er dus goed uit!

Was het een drukke week op streamingdienst Disney+? Jazeker. Vooral als je houdt van kookshows, zit je helemaal goed deze week.

Natuurlijk was er ook meer dan het kookgeweld van 24 Kitchen dat er al aan zat te komen. Disney+ heeft ook de op een na laatste aflevering van The Mandalorian online gezet, nummer 7 alweer. Daarin zoekt Mando naar een manier om Baby Yoda, ofwel Grogu, te beschermen.

En ook
Verschenen er dus een heleboel kookseries. We zetten ze voor je op een rij:
Rudolph's Bakery: Rudolph van Veen maakt de lekkerste dingen in deze bakkersshow van 24 Kitchen.
Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (1 seizoen): Mounir neemt de kijker mee op een fascinerende culinaire reis naar Marokko, het land van zijn ouders.
Miljuschka's Street Food Vietnam (1 seizoen): Miljuschka reist in deze serie naar Vietnam, op zoek naar de lekkerste, meest kleurrijke smaken van het land.
Miljuschka's Food Trucks (1 seizoen): In deze serie reist Miljuschka naar Amerika om daar de uitgebreide food truck cultuur te ontdekken.
Miljuschka in Mexico (1 seizoen): Miljuschka neemt je mee naar Mexico en bezoekt er onder andere inheemse boeren, op zoek naar de meest bijzondere gerechten.
Miljuschka in Japan (1 seizoen): In deze show zien we Miljuschka op een culinaire rondreis gaan in Japan, op zoek naar perfectie in de veelzijdige keuken van het land.
Estée in Parijs (1 seizoen): Estée gaat naar Parijs, waar haar liefde voor de Franse keuken ontstond.
De Worsten van Babel op Reis (1 seizoen): Hugo Kennis, Jasper en Marius Gottlieb zijn de Worsten van Babel, een berucht kooktrio dat online programma's maakt.
De Worsten Van Babel Op De Camping (1 seizoen): In deze kookserie laten de Worsten van Babel zien dat koken op de camping niet saai hoeft te zijn!
De Streken van Wim (1 seizoen): Vlaming Wim Ballieu neemt je mee op een roadtrip door Nederland, waar hij klassieke Belgische gerechten maakt.

Aanbevolen artikelen