'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' vindt eindelijk zijn hoofdrolspeler

House of the Dragon heeft drie castleden gevonden, waaronder eindelijk de echte hoofdrolspeler.

Jim Pedd, 12-12-2020 16:45

Het werk aan House of the Dragon gaat door. De spin-off van hitserie Game of Thrones heeft een aantal hoofdrolspelers gevonden.
The Illuminerdi meldt dat Matt Smith, Olivia Cooke en Emma D'Arcy gecast zijn in de televisieserie. Smith en D'Arcy zullen leden van de Targaryen-dynastie spelen en Cooke speelt een personage dat dicht bij de familie hoort, en de dochter van de Hand of the King is.

De personages
Volgens de website is Smith gecast als Prince Daermon Targaryen. Hij is de jonge broer van King Viserys en troonopvolger. Hij is ook een krijger die geen gelijke kent, een drakenrijder en bezit het echte bloed van de draak. "Maar het wordt gezegd dat als een Targaryen geboren wordt, de goden een munt opgooien""

Verder is D'Arcy Princess Rhaenyra Targaryen, de eerstgeboren dochter van de koning, een vrouw met echt Valyrian-bloed en een drakenrijder. "Velen zouden zeggen dat Rhaenyra geboren zou zijn met alles, maar ze was geen man."

Tot slot speelt Cooke de rol van Alicent Hightower, die de dochter is van Otto Hightower. Hij is de Hand of the King. Ze is opgevoed in de Red Keep, staat dicht bij de koning en zijn binnenste cirkel.

Lees ook: 'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' toont eerste concept draken

Lees ook: Goed nieuws voor 'Game of Thrones'-spinoff 'House of the Dragon'

Bron: CB

Lees meer over: House of the Dragon, Game of THrones, HBO, Matt SMith, Olivia Cooke, Emma Darcy

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader