search
Amazon Prime Video voegde deze series toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze series toe afgelopen week

Amazon Prime Video zet deze week vooral in op een Original: YA-serie The Wilds.

Er verschenen deze week maar een paar nieuwe series op Amazon Prime Video. We zetten de nieuwe titels uiteraard weer voor je op een rij.

De voornaamste serie is een gloednieuwe van Prime Video, waar het bedrijf dan ook groot op in heeft gezet met marketing. Hieronder het overzicht:

The Wilds (1 seizoen): Een groep tienermeiden met verschillende achtergronden moet vechten om te overleven nadat ze door een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland zijn gestrand. Ze botsen, maar vormen ook een band als ze meer te weten komen over elkaar, hun geheimen en de trauma's die ze hebben meegemaakt. Er zit echter een twist in dit spannende drama, want ze zijn niet per toeval op dit eiland terechtgekomen.

Good Trouble (3 seizoenen): Callie en Mariana zijn geslaagd en verhuisd naar LA. Daar beleven ze heel wat avonturen!

Bull (3 seizoenen): Bull, met Michael Weatherly als Dr. Jason Bull, is geïnspireerd op de vroege jaren uit de carrière van Dr. Phil McGraw, oprichter van een van de meest productieve adviesbureaus voor de rechtbank. Dr. Bull is geniaal, brutaal en charmant en heeft de touwtjes in handen als hij psychologie, intuïtie en geavanceerde data inzet om juryleden, advocaten, getuigen en de gedaagden te doorgronden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen