'Star Trek: Discovery' brengt deze nieuwe held terug in vierde seizoen

Star Trek: Discovery brengt deze nieuwe held terug

Star Trek: Discovery leidt straks tot meer voor niemand minder dan Kovich.

Jim Pedd, 13 december 2020 om 13:54

David Cronenberg heeft een bijzondere rol in Star Trek: Discovery. Hij speelt namelijk de rol van Kovich, een personage met een wat verouderd gevoel voor mode en kennis van alternatieve universa en tijdreizen.
Kovich debuteerde in de aflevering Die Trying, en velen dachten dat de regisseur niet meer dan een cameo had. Maar in de meest recente aflevering was Kovich ook te zien. En dat is niet het einde.

Vierde seizoen
Cronenberg laat aan Variety weten dat een terugkeer er zeker in zit. "Ik was altijd al fan van Star Trek," begon de acteur.

"Ik heb ook al een paar keer iets met de franchise te maken gehad, bijvoorbeeld de film van J.J. Abrams, maar ik heb Discovery niet echt gevolgd. En natuurlijk is het een behoorlijk complex universum met een boel verschillende personages en meer dan een universum, weten we nu wel."

Hij zal in elk geval ook in het nieuwe seizoen te zien zijn. "Ik ben goedkoop en ik ben beschikbaar. Ik woon in Toronto en het wordt daar opgenomen. Ik denk dat dit waarschijnlijk mijn voornaamste kwalificatie is."

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' onthult een treurig lot voor Spock

Lees ook: Opvallende crossover in 'Star Trek: Discovery' seizoen 3

Bron: Variety

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access, David Cronenberg

Populair nieuws