'The Witcher' komt met kerstcadeaus dit jaar

'The Witcher' komt met kerstcadeaus dit jaar

Maak je maar op voor zes dagen van Witchmas; een cadeautje van The Witcher.

Jim Pedd, 15 december 2020 om 08:11

Er komt een mini-evenement aan rond Netflix-serie The Witcher. Terwijl fans geduldig zitten te wachten tot het tweede seizoen afgerond is, geeft Netflix diezelfde fans iets kleins met de feestdagen.
Tussen 16 en 21 december loopt Witchmas, waarbij fans kunnen stemmen op wat ze willen. Elke dag weer mogen ze kiezen tussen het accepteren van een cadeau, of het inroepen van de Law of Surprise. Elke dag stemmen mensen en krijgen ze vervolgens een cadeau.

Wat dan?
Netflix laat op het Twitter-account van de serie weten dat "iedereen uitgenodigd is voor 6 dagen van Witchmas, een feestdag waarbij niemand hoeft te mengen en iedereen een cadeau krijgt."Het is nog even afwachten wat voor dingen we kunnen verwachten. Zou er bijvoorbeeld een trailer komen van het tweede seizoen? Of blijft dat voorlopig uit?

The Witcher pikt met het tweede seizoen de draad op aan het eind van het eerste seizoen. Geralt gelooft dat Yennefer om het leven kwam bij de Battle of Sodden en neemt Princess Cirilla mee naar de veiligste plek die hij kent: zijn jeugdhuis van Kaer Morhen. Daar moet hij het meisje niet alleen beschermen tegen krachten van buitenaf, maar ook de mysterieuze kracht die zij in zich heeft.

Lees ook: Bekende stemacteur Alastair Parker in 'The Witcher' seizoen 2

Lees ook: Wat zijn de bizarre Bruxae in 'The Witcher' seizoen 2?

Lees meer over: The Witcher, Netflix, seizoen 2, Witchmas

Populair nieuws