'Star Wars'-serie Obi-Wan Kenobi komt met iconische schurken

Obi-Wan Kenobi komt met iconische schurken

Obi-Wan Kenobi brengt straks de Inquisitors, de nieuwe superschurken die het op Jedi voorzien hebben.

Jim Pedd, 15 december 2020 om 07:05

De serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi zal laten zien hoe de bekende Jedi-meester het weer opneemt tegen Darth Vader. Maar we horen nu al meer details die laten zien dat het een behoorlijk spectaculaire serie wordt.
Volgens Kessel Run Transmissions, een betrouwbare bron met Star Wars-nieuws, zullen we niet alleen Darth Vader zien in de serie, maar ook een groep Jedi-jagers. Die zitten achter Obi-Wan aan.

Gespecialiseerde Jedi-jagers
"Het is een groep kloontroepen, gespecialiseerde klonen die samen met Vader op Obi-Wan jagen. We weten niet of dit is waar we Cody te zien zullen krijgen, of dat we Cody in flashbacks zien, of dat hij met hen jaagt. Maar er zal een groep klonen achter Obi-Wan aanzitten," aldus de site.

Kenobi wordt dus opgejaagd door meerdere klonen, waaronder Clone Commander Cody, die hem verraadde in de film Revenge of the Sith.

Toen keerden Cody en zijn klonen zich namelijk tegen Obi-Wan, naar aanleiding van het Order 66 bevel van Keizer Palpatine. Daarna moest Obi-Wan op de vlucht en vechten voor zijn leven.

Lees ook: Hayden Christensen over zijn terugkeer als Anakin Skywalker

Lees ook: Zit deze bloedmooie actrice straks in Star Wars-serie 'Obi-Wan'?

Bron: KRT

Lees meer over: Obi Wan kenobi, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws