search

Ons nieuws van dinsdag 15 december 2020

Nieuwe korte trailer 'Walker, Texas Ranger'-reboot
Series / Trailer

Nieuwe korte trailer 'Walker, Texas Ranger'-reboot

Chuck Norris wordt opgevolgd door een acteur die we kennen uit een andere bekende serie.

Supernatural is weliswaar onlangs aan zijn einde gekomen na vijftien seizoenen, maar Jared Padalecki houdt zijn samenwerking met The CW gewoon in stand.

Hij speelt namelijk de hoofdrol in Walker, een reboot van de bekende serie Walker, Texas Ranger met Chuck Norris. Vandaag verscheen de eerste teaser-trailer online.


Padalecki speelt Cordell Walker, een weduwnaar en vader van twee die na twee jaar undercover te hebben gewerkt terugkeert naar Austin, Texas. Daar ontdekt hij dat hem een moeilijke klus staat te wachten: hij moet de band met zijn zoon (Kale Culley) en dochter (Violet Brinson) weer zien aan te halen.

Een hoop uitdagingen
Daarnaast is Walkers voormalige collega (Coby Bell) nu zijn baas, wat tot de nodige strubbelingen leidt. Hij vindt echter ook een onverwachte connectie met zijn nieuwe partner, die wordt gespeeld door Lindsey Morgan.

Walker wordt vanaf 21 januari 2021 wekelijks uitgezonden door The CW.



Lees ook: Foto van 'Supernatural'-acteur Jared Padalecki als Walker, Texas Ranger!

Lees ook: Nieuwe 'Walker, Texas Ranger' met 'Supernatural'-ster komt eraan!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel Studios cancelt serie al na één seizoen
Series / Nieuws

Marvel Studios cancelt serie al na één seizoen

De serie Helstrom gaat niet verder en daarmee zijn er geen Marvel-series meer buiten het MCU.

Na slechts één seizoen is het alweer over en uit voor de Marvel-serie Helstrom, die overigens niet de titel van een Marvel-serie mocht dragen. Het enige seizoen verscheen dit jaar op de streamingdienst Hulu.

De meer horrorgerichte tv-serie van Hulu rond de personages Daimon (Tom Austen) en Ana Helstrom (Sydney Lemmon) debuteerde in oktober dit jaar met tien afleveringen en werd wel erg slecht ontvangen. Op Rotten Tomatoes staat de score op 27% na 26 recensies.

Géén Marvel logo bij Helstrom
Opvallend is de serie niet het logo van Marvel mocht dragen. Dit vermoedelijk omdat Marvel Studios al even alle aandacht wil vestigen op de Marvel-series die komende jaren op Disney+ verschijnen.

In Helstrom zijn Daimon en Ana Helstrom de zoon en dochter van een mysterieuze en machtige seriemoordenaar. De broers en zussen hebben een gecompliceerde dynamiek terwijl ze de jacht openen op de ergste individuen onder de mensheid.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' voorlopig zonder de gewonde Henry Cavill
Series / Nieuws

'The Witcher' voorlopig zonder de gewonde Henry Cavill

Het tweede seizoen loopt dit keer (gelukkig) beperkt vertraging op door de gewonde Henry Cavill.

Een paar dagen geleden raakte acteur Henry Cavill gewond aan zijn been toen hij een actiescène opnam voor het tweede seizoen van de grote Netflix-serie The Witcher. Nu is duidelijk wat de impact is op de voortgang.

Via Indiewire wordt duidelijk dat de opnames niet heel veel oponthoud zullen ervaren. Cavill liep een kleine spierblessure aan zijn been op tijdens de opnames in Arborfield Studios in het verenigd Koninkrijk.

Gewond op stormbaan
Naar verluidt bezweerde de acteur zijn been tijdens opnames op een stormbaan, terwijl hij op een hoogte van 6 meter werkte en een veiligheidsharnas droeg. De productie zal doorgaan tijdens zijn afwezigheid. De vakantieperiode zal Cavill ook gebruiken voor verder herstel.

The Witcher lijkt ergens in 2021 op Netflix te gaan verschijnen. Wanneer exact is nog niet bekend, maar verwacht de show niet eerder dan in de tweede helft van volgend jaar.

Lees ook: 'The Witcher' komt met kerstcadeaus dit jaar
Lees ook: Henry Cavill gewond tijdens opnames 'The Witcher'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De komst van de 'Inhumans' naar het Marvel Cinematic Universe is onvermijdelijk
Series / Nieuws

De komst van de 'Inhumans' naar het Marvel Cinematic Universe is onvermijdelijk

Ooit zou er een 'Inhumans'-film in het Marvel Cinematic Universe verschijnen. Nu komen ze waarschijnlijk via de serie 'Ms. Marvel'.

In 2014 kondigde Marvel Studios de film Inhumans aan als onderdeel van de derde fase van het Marvel Cinematic Universe. De film werd echter geschrapt en daarvoor kwam een uiterst slecht ontvangen serie in de plaats.

Nu lijkt Kevin Feige, een groot fan van de Inhumans, toch zijn zin te krijgen. De Inhumans zullen naar verwachting hun debuut maken in de serie Ms. Marvel die volgend jaar op Disney+ moet gaan verschijnen.

Inhumans-hint in Sizzle
Een paar dagen geleden verscheen onderstaande Sizzle van Ms. Marvel en daarin zit een hint naar de Inhumans. Op een schoolbord heeft Kamala Khan (Iman Vellani) een "cool guy" getekend en volgens de kenners lijkt deze erg op de Inhuman Maximus the Mad. Check de beelden hieronder nogmaals.



Daarnaast heeft nu een acteur gehint naar de komst van zijn Inhumans-personage. Rish Shah plaatste op Instagram onderstaande beelden van het personage Kamran. Hij is het oogappeltje van Kamala, en een Inhuman.

Bekijk op instagram


Lees ook: Waarom is er plots zoveel kritiek op de serie 'Ms. Marvel' van Disney+?
Lees ook: Ms. Marvel in actie als Captain Marvel op set Disney+ serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brengt 'Star Trek: Picard'-serie de beroemde Klingon Worf terug?
Series / Nieuws

Brengt 'Star Trek: Picard'-serie de beroemde Klingon Worf terug?

Star Trek: Picard bracht al Data terug, maar mogelijk wordt dat straks ook Worf.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Data is nu echt helemaal klaar met Star Trek. Maar het zou zomaar kunnen dat een oude bekende terugkeert in Star Trek: Picard. Screen Rant denkt dat Worf naar de serie komt.

Michael Dorns Klingon Chief of Security hoorde jarenlang thuis op de Enterprise, tot hij aan het eind van de serie benoemd werd tot ambassadeur van de Federation voor het Klingon Empire. Daarna was hij nog te zien in de film Star Trek: Nemesis.

Worf terug?
Screen Rant heeft een goed idee voor de terugkeer. "Hoewel Picard waarschijnlijk dichter bij Data stond op de Enterprise, had hij ook een diepe en belangrijke band met Worf. Toen Worfs familie-eer in twijfel getrokken werd door de Duras-familie, stond Picard aan zijn zijde als zijn cha'Dich, iets dat gelijk is aan wapenbroeders."

Picard speelde dus een centrale rol in het verdedigen van de eer van Worf, en zou zomaar eens die band gehouden kunnen hebben.

In het eerste seizoen van Picard was er echter geen plek voor ieders favoriete Klingon, wat komt doordat de strijd ging over de Romulans en de Borg. Een terugkeer zou in het tweede seizoen wel moeten kunnen.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' krijgt een prequel rond Riker en Troi

Lees ook: 'Star Trek: Picard'-fans kunnen blij zijn
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Niemand wist van 'True Blood'-reboot
Series / Nieuws

Niemand wist van 'True Blood'-reboot

Castlid Anna Paquin laat weten dat ze het eigenlijk gewoon niet wist, net als de bedenkster.

Blijkbaar wist bijna niemand af van de reboot van True Blood waar HBO nu aan werkt. Afgelopen week berichtte Variety ineens dat Roberto Aguirre-Sacasa aangetrokken was om als showrunner dienst te doen van een reboot.

Het verhaal was toen ook dat de maker van de oorspronkelijke serie, Alan Ball, betrokken was bij het maken van de reboot. HBO heeft het nog niet officieel bevestigd of ontkend, maar het nieuws zorgt voor veel discussie. Zo dus ook bij castleden.

Anna Paquin
Actrice Anna Paquin werd natuurlijk veel bericht op Twitter naar aanleiding van dit nieuws. In een kort en krachtig bericht laat ze weten dat ze er niet van af wist:



Toen vervolgens een fan dacht dat ze wellicht boos was, liet ze weten dat ze dat zeker niet was:



Maar zelfs de schrijfster, Charlaine Harris, stelt dat ze niet van de serie af weet. "Tot mijn verbazing heeft Variety aangekondigd dat er een reboot van True Blood in een vroeg ontwikkelstadium verkeert op HBO. Dat is absoluut alles wat ik weet."



Lees ook: 'True Blood'-fans zijn woedend over de reboot

Lees ook: Rutger Hauer (75) is overleden
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk weer een update rond 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Eindelijk weer een update rond 'Doctor Who'

Chris Chibnall vertelt dat het helemaal niet gemakkelijk gaat nu met de coronaregels.

Fans van Doctor Who kijken op dit moment natuurlijk het meeste uit naar de aankomende special Return of the Daleks. Maar de productie van het dertiende seizoen ging in november van start en brengt straks wat nieuws.

Showrunner Chris Chibnall schreef over de opnames van het nieuwe seizoen. Dat gaat niet altijd even gemakkelijk, zo laat hij weten.

Dertiende seizoen
"We zijn druk bezig met de opnames. Ik denk niet dat er iemand in welk productieteam dan ook is, die zou durven claimen dat de nieuwe processen gemakkelijk zijn. Het is nog moeilijker om een drama voor televisie te maken dan het al was," aldus Chibnall.

"En dat is dan voordat je de vele figuranten meetelt, de monsters, de stunts en het weer van Wales. De crew heeft net de meest brute week achter de rug als het op het weer aankomt, en zijn denk ik nog altijd helemaal doorweekt van afgelopen vrijdag."

Maar de opnames gaan rustig door. "Gelukkig is het heel opwindend wat eraan zit te komen. Gestoord, gek en eng. En kijk, daar is de Doctor. Er is de TARDIS die naar nieuwe plekken reist, naar nieuwe locaties. En alleen al om dat te zien, helpt om weer vooruit te kunnen kijken. Ze gaat op nieuwe avonturen, mensen en werelden redden."

Lees ook: Gaaf! 'Doctor Who' brengt klassieke schurk terug

Lees ook: Vertrekt 'Doctor Who'-ster Jodie Whittaker vanwege de tegenvallende kijkcijfers?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Badass 'Mandalorian'-personage krijgt een eigen poster
Series / Nieuws

Badass 'Mandalorian'-personage krijgt een eigen poster

Er zijn een hoop posters van The Mandalorian verschenen, maar dit personage had er nog geen.

Het Star Wars-universum wordt door The Mandalorian flink uitgebreid met interessante personages. Natuurlijk hebben we Mando himself en Grogu/Baby Yoda, maar ook personages als Cara Dune en Moff Gideon zijn populair.

Een ander badass personage dat steeds meer aandacht krijgt is Fennec Shand, die vandaag haar eigen poster krijgt.


Fennec Shand, die wordt gespeeld door Ming-Na Wen (Mulan, Street Fighter), is een peronage dat in de vijfde aflevering van seizoen 1 al opdook, maar aan haar einde leek te zijn gekomen. In het tweede seizoen kwamen we er echter achter dat niemand minder dan Boba Fett Shand had gered nadat Toro Calican haar neerschoot op Tatooine.

Fett trof Shand bijna dood aan, maar redde haar met cybernetische elementen. En ondanks hun strubbelingen in het eerste seizoen, werken Mando en Shand nu zelfs samen!

Eigen poster
Door alle toegenomen aandacht, heeft Disney Fennec nu een eigen poster gegeven. Die kun je uiteraard hieronder bekijken. Naar alle waarschijnlijkheid zien we het personage vrijdag weer terug, als de nieuwste aflevering van The Mandalorian beschikbaar wordt gesteld op Disney+.



Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian': wat is Operation Cinder?

Lees ook: Gedoe rond 'Star Wars'-actrice Gina Carano
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' komt met kerstcadeaus dit jaar
Series / Nieuws

'The Witcher' komt met kerstcadeaus dit jaar

Maak je maar op voor zes dagen van Witchmas; een cadeautje van The Witcher.

Er komt een mini-evenement aan rond Netflix-serie The Witcher. Terwijl fans geduldig zitten te wachten tot het tweede seizoen afgerond is, geeft Netflix diezelfde fans iets kleins met de feestdagen.

Tussen 16 en 21 december loopt Witchmas, waarbij fans kunnen stemmen op wat ze willen. Elke dag weer mogen ze kiezen tussen het accepteren van een cadeau, of het inroepen van de Law of Surprise. Elke dag stemmen mensen en krijgen ze vervolgens een cadeau.

Wat dan?
Netflix laat op het Twitter-account van de serie weten dat "iedereen uitgenodigd is voor 6 dagen van Witchmas, een feestdag waarbij niemand hoeft te mengen en iedereen een cadeau krijgt."



Het is nog even afwachten wat voor dingen we kunnen verwachten. Zou er bijvoorbeeld een trailer komen van het tweede seizoen? Of blijft dat voorlopig uit?

The Witcher pikt met het tweede seizoen de draad op aan het eind van het eerste seizoen. Geralt gelooft dat Yennefer om het leven kwam bij de Battle of Sodden en neemt Princess Cirilla mee naar de veiligste plek die hij kent: zijn jeugdhuis van Kaer Morhen. Daar moet hij het meisje niet alleen beschermen tegen krachten van buitenaf, maar ook de mysterieuze kracht die zij in zich heeft.

Lees ook: Bekende stemacteur Alastair Parker in 'The Witcher' seizoen 2

Lees ook: Wat zijn de bizarre Bruxae in 'The Witcher' seizoen 2?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie Obi-Wan Kenobi komt met iconische schurken
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie Obi-Wan Kenobi komt met iconische schurken

Obi-Wan Kenobi brengt straks de Inquisitors, de nieuwe superschurken die het op Jedi voorzien hebben.

De serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi zal laten zien hoe de bekende Jedi-meester het weer opneemt tegen Darth Vader. Maar we horen nu al meer details die laten zien dat het een behoorlijk spectaculaire serie wordt.

Volgens Kessel Run Transmissions, een betrouwbare bron met Star Wars-nieuws, zullen we niet alleen Darth Vader zien in de serie, maar ook een groep Jedi-jagers. Die zitten achter Obi-Wan aan.

Gespecialiseerde Jedi-jagers
"Het is een groep kloontroepen, gespecialiseerde klonen die samen met Vader op Obi-Wan jagen. We weten niet of dit is waar we Cody te zien zullen krijgen, of dat we Cody in flashbacks zien, of dat hij met hen jaagt. Maar er zal een groep klonen achter Obi-Wan aanzitten," aldus de site.

Kenobi wordt dus opgejaagd door meerdere klonen, waaronder Clone Commander Cody, die hem verraadde in de film Revenge of the Sith.

Toen keerden Cody en zijn klonen zich namelijk tegen Obi-Wan, naar aanleiding van het Order 66 bevel van Keizer Palpatine. Daarna moest Obi-Wan op de vlucht en vechten voor zijn leven.

Lees ook: Hayden Christensen over zijn terugkeer als Anakin Skywalker

Lees ook: Zit deze bloedmooie actrice straks in Star Wars-serie 'Obi-Wan'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De romantische hightech drama-reeks 'Start-Up'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De romantische hightech drama-reeks 'Start-Up'

Deze nieuwe serie van Zuid-Koreaanse bodem krijgt bijzonder warme aanbevelingen...

Steeds vaker scoren de Zuid-Koreaanse series en films niet alleen goed in eigen land, maar ook daarbuiten. Ook de nieuwe serie Start-Up zal het wellicht uitstekend doen.

De serie vertelt het verhaal van de jonge Seo Dal-Mi. Zij droomt er van om de nieuwe Steve Jobs te worden. Door een misverstand dat ontstaat kruist ze het pad van Nam Do-San. Hij is een verlegen wiskundig genie en tegelijkertijd ook de oprichter van Samsan Tech.

Dat deze serie meteen van bij de start internationaal kan rekenen op zo'n grote populariteit is wellicht voor een groot deel het gevolg van het feit dat niemand minder dan Bea Suzy er in meespeelt. Zij werd onder de artiestennaam Suzy bekend als één van de leden van de K-popgroep Miss A. Ze is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest geliefde gezichten van het hele land.

Best bekeken serie
Op moment van schrijven is Start-Up reeds de best bekeken serie in heel wat Aziatische landen. Ook daarbuiten is de interesse groot. Dit niet in het minst omwille van de gigantische aanhang waar k-pop over beschikt.

Ben jij ook benieuwd wat deze gloednieuwe serie van Zuid-Koreaanse bodem allemaal in petto heeft? Dan kan je ze vanaf nu bekijken op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.