search
Krijgt deze legendarische serie misschien een revival?
Series / Nieuws

Krijgt deze legendarische serie misschien een revival?

Hoe gaaf zou het zijn als Carnivale zijn verhaal toch af mag maken van HBO?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heel wat series krijgen een revival de laatste tijd. Maar geldt dat ook voor het bijzondere bovennatuurlijke drama Carnivale van HBO? Daar lijkt het niet op.

Acteur Nick Stahl zegt dat hij nog geen bericht gehoord heeft over een terugkeer. "Man, het is zo interessant omdat ik er telkens weer vragen over krijg. Maar ik heb er niets over gehoord vanuit HBO."

Enorm loyale fans
"Die serie had zo'n loyale en gave fans. Het zou echt heel interessant zijn. Ik vraag mij wel af waar alle gesprekken vandaan komen, want het blijft genoemd worden. We zullen zien, denk ik. Want je weet het nooit," aldus Stahl.

De serie speelde zich af in 1934, de Dustbowl. Er stond een laatste conflict tussen goed en kwaad op het punt van beginnen, met twee ongewone achtergronden: een reizend circus en een evangelische kerk in California.

Carnivale kreeg maar twee seizoenen, maar werd bedacht met het idee om er zes te maken. Helaas was de serie te duur: elke aflevering kostte 4 miljoen dollar en voor HBO was het op een gegeven moment geen optie om die prijs te betalen, met de teruglopende kijkcijfers.

Lees ook: 'Beverly Hills 90210'-acteur Brian Turk (49) overleden

Aanbevolen artikelen