search
Nieuwe clip uit Netflix-serie 'Cobra Kai' eert Mr. Miyagi uit de originele 'Karate Kid'-film
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe clip uit Netflix-serie 'Cobra Kai' eert Mr. Miyagi uit de originele 'Karate Kid'-film

Netflix komt snel met het derde seizoen van de tv-serie Cobra Kai en eert nu een bijzonder personage.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zelfs als je geen film in de Karate Kid-franchise gezien hebt, ken je Mr. Miyagi wel. Het personage werd gespeeld door Pat Morita en de acteur werd zelfs voor de rol voor een Oscar genomineerd.

Mr. Miyagi kennen we natuurlijk ook als de man van de 'wax on, wax off'-speech, die hem de Yoda van de franchise maakte. Tien jaar lang speelde hij de rol, tussen 1984 en 1994, in totaal in vier films. En hoewel de acteur vijftien jaar geleden overleed, leeft zijn nalatenschap voort.

Eerbetoon aan Mr. Miyagi
Miyagi's graf werd meermaals bezocht in de eerste twee seizoenen van Cobra Kai. Bovendien is het advies dat hij gaf nog altijd leidend in het leven van Daniel LaRusso. Nu het derde seizoen eraan zit te komen, leren we via een clip dat Miyagi nog altijd aanwezig is.



In het derde seizoen reist Daniel terug naar Okinawa. Daar zal hij enkele oude vrienden tegenkomen en samen delen ze herinneringen aan Mr. Miyagi.

Netflix biedt op dit moment al de eerste twee seizoenen van de serie in hun geheel aan. Daarnaast komt er in januari een derde reeks. Een vierde seizoen is ook al besteld.

Lees ook: Toffe trailer 'Cobra Kai' seizoen 3 vanaf januari te zien op Netflix

Lees ook: Eerste trailer voor Netflix-serie 'Cobra Kai'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen