Eerste beelden van de 'Covenant' de aliens in de aankomende 'Halo'-serie

'Halo'-foto's tonen eerste alien

Halo laat vandaag weer iets kleins zien van wat we kunnen verwachten van de serie.

Jim Pedd, 18 december 2020 om 18:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

2020 komt langzaam tot een einde. En dus heeft het team van 343 Industries besloten om een tip van de sluier op te lichten en een blik op Halo vrijgegeven. Daarmee zien fans iets meer van wat ze kunnen verwachten.
Op dit moment wordt aan de Halo-serie gewerkt door Showtime. Daarvan zien we nu nieuwe foto's, die laten zien wat fans kunnen verwachten. Die vind je op de site van 343, maar hieronder hebben we twee van de meest interessante beelden.

De foto's
Allereerst zie je hieronder een foto die zich focust op wat lijkt op de hand van een soldaat van de Covenant. Het model is in plastic gewikkeld en behoort vermoedelijk toe tot een Elite or een Jackal. Dat zijn de twee typen waar de speler het tegen op moet nemen in de games.Daarnaast zie je wat van de UNSC: een heel stel wapens. De foto die hieronder te zien is, toont een hele rits geweren waarmee de gewapende strijd straks aangegaan zal worden.De Halo-serie moet volgend jaar ergens te zien zijn op Showtime. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Lees ook: Feestje voor fans: 'Halo'-serie krijgt nieuwe Cortana

Lees ook: Nieuwe foto uit aanstaande 'Halo'-serie is zeer veelbelovend

Bron: halowaypoint

Lees meer over: Halo, Showtime, 343 Industries, Pablo Schreiber

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws