search

Ons nieuws van vrijdag 18 december 2020

'Star Wars'-serie 'Rangers of the New Republic': Dit moet je weten
Series / Featured

'Star Wars'-serie 'Rangers of the New Republic': Dit moet je weten

Rangers of the New Republic wordt nog een immens interessant Star Wars-project.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Star Wars-universum wordt de komende jaren snel fors groter. Vandaag vertellen we je alles wat we al weten over de aankomende serie Rangers of the New Republic.

De spin-off werd tijdens de Investor Day 2020 van Disney aangekondigd. Hij speelt zich ook af in hetzelfde tijdperk als The Mandalorian en zal verbonden zijn aan de andere titels. Die werken gezamenlijk toe naar "een climactische gebeurtenis".

De New Republic
In het Star Wars-canon verving de New Republic het Empire, nadat de Galactic Civil War tot een einde kwam. Door de orde te herstellen, hoopte de New Republic vrede, balans en rust naar het sterrenstelsel te brengen.

Het leger van de New Republic was echter bepaald niet groot, wat komt doordat de verschillende sectoren voor hun eigen veiligheid en orde zorgden. Dat er naast verschillende misdaadsyndicaten ook nog allerlei Imperial Remnants waren, maakte dat de New Republic het zwaar had.

Tegen die context zal de serie zich afspelen. Een mooi tijdperk ook, want we weten hoe zwaar de New Republic het krijgt in de franchise.

De releasedatum
Het is nog niet zeker wanneer de serie precies te zien zal zijn. De ontwikkeling lijkt wel al enige tijd onderweg, want er is een logo en we horen dat de show in 2022 op Disney+ moet debuteren.

Het verhaal
Alhoewel we de achtergrond waartegen de serie zich afspeelt wel kennen, is niet duidelijk wat het verhaal wordt. We kunnen er gezien de titel wel van uit gaan dat de serie draait om troepen van de New Republic die proberen voor orde te zorgen. Ook zullen we zien hoe zij bedreigingen in de Outer Rim onderzoeken.

De cast
Het verhaal gaat dat in elk geval actrice Gina Carano als Cara Dune verschijnt. Zij is een Marshal van de New Republic, en kan dus prima als haakje dienen. Ook vormt zij dan misschien het verbindend weefsel tussen deze serie en The Mandalorian.

Los daarvan is het veilig om te gokken op aanwezigheid van X-Wing piloten Carson Teva en Trapper Wolf (die nu meermaals te zien waren in The Mandalorian). En natuurlijk komt er een hele rits nieuwe helden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen!
Series / Featured

3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen!

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Hieronder drie tips voor Scandinavische series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

Bron | Bing nu! | 4 seizoenen
Deze geliefde Scandinavische misdaadthriller is de eerste serie uit die streek die je zou moeten kijken. Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader. Er zijn vier seizoenen.



Ragnarok | Bing nu! | 1 seizoen
Deze Noorse Netflix Original verscheen eerder dit jaar en daarin lijkt de eindtijd nabij in een Noors stadje dat zwaar is vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende kan een oud kwaad bestrijden. Seizoen twee zou in de maak zijn.



Kalifat | Bing nu! | 1 seizoen
In deze pakkende Zweedse dramaserie verbindt een dreigende aanslag door IS in Zweden de levens van een groep vrouwen, waaronder een moeder met een dilemma, een bevlogen studente en een ambitieuze agente. Een aangrijpend verhaal, met ook de nodige actie en spanning. Zien!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Superster Samuel L. Jackson is een 91-jarige demente man in zijn eigen serie 'The Last Days of Ptolemy Grey' op Apple TV
Series / Nieuws

Superster Samuel L. Jackson is een 91-jarige demente man in zijn eigen serie 'The Last Days of Ptolemy Grey' op Apple TV

De baddest motherf*cker in Hollywood leent zijn talenten nu ook aan een tv-serie.

Apple heeft onthuld dat niemand minder dan superster Samuel L. Jackson de hoofdrol zal spelen in de miniserie The Last Days of Ptolemy Grey. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Walter Mosley.

Jackson speelt in de serie de rol van een 91-jarige man die door familie, vrienden en zelfs hemzelf wordt vergeten. Nu zijn eenzaamheid en dementie alsmaar toeneemt, ervaart Ptolemy een enorme verandering wanneer hij de kans krijgt om zijn geheugen terug te winnen. Deze kans gebruikt hij onder meer om de voortijdige dood van zijn neefje te ontrafelen en vrede te krijgen met zijn verleden.

Naast het spelen van de hoofdrol, zal Jackson dienst doen als uitvoerend producent, samen met Mosley, David Levine, Eli Selden en Diane Houslin.

Dit is overigens niet de eerste keer dat Jackson samenwerkt met Apple aan een hoogwaardig project. In maart dit jaar stelde Apple ook The Banker beschikbaar; een film met Jackson, Anthony Mackie en Nicholas Hoult.

De onuitputbare SLJ
The Last Days of Ptolemy Grey is zeker niet het enige project dat we in de nabije toekomst kunnen verwachten van Jackson. Zo is hij volgend jaar te zien in horrorfil Spiral: From the Book of Saw, Martin Campbells The Asset, actie-sequel The Hitman's Wife's Bodyguard en de komische animatiefilm Blazing Samurai. Ook keert hij terug als Nick Fury in de Disney+-serie Secret Invasion, gebaseerd op de gelijknamige Marvel Comics-reeks.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt de best bekeken en daarmee populairste serie van 2020 bekend
Series / Nieuws

Netflix maakt de best bekeken en daarmee populairste serie van 2020 bekend

The Umbrella Academy scoort echt heel erg goed, maar er zijn meer series die het goed hebben gedaan.

Het publiek was erg blij met het tweede seizoen van The Umbrella Academy. Dat blijkt wel uit de toplijst die Netflix over 2020 heeft vrijgegeven. De comic-serie is namelijk de best bekeken Original van Netflix van dit jaar.

De serie krijgt een derde seizoen van Netflix, wat wel moest gezien de gigantische cliffhanger van het vorige seizoen. De eerste aflevering, getiteld Meet the Family, is alvast onthuld. De opnames gaan in februari 2021 van start en we verwachten snel meer nieuws.

De best bekeken series
De serie The Umbrella Academy was dus de best bekeken serie op Netflix. Dat meldt HighSpeedInternet. Maar er zijn ook andere zeer populaire series.

Volgens de website HSI waren ook Black Mirror, Mindhunter, GLOW en Orange is the New Black uiterst populair.

Dat is interessant, want geen van die series zette in 2020 een nieuwe aflevering online. Waar dat aan ligt is even onduidelijk; zou het te maken hebben met de pandemie en mensen die daardoor meer tijd hebben?

Lees ook: Elliot Page als transgender in nieuwe seizoen 'The Umbrella Academy'?

Lees ook: Niet iedereen is blij met Elliot Page in 'The Umbrella Academy'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geloof het of niet maar er zitten nòg meer 'Game of Thrones'-series aan te komen
Series / Nieuws

Geloof het of niet maar er zitten nòg meer 'Game of Thrones'-series aan te komen

Game of Thrones mag dan wel voorbij zijn: er komen nog meer series aan!

Dat HBO graag spin-offs maakt rond Game of Thrones is natuurlijk al een hele tijd bekend. Er komt met House of the Dragon in elk geval al een spin-off serie aan die een volledig eerste seizoen krijgt.

Ook was er eerder een serie genaamd The Long Night in de maak, maar die werd geannuleerd na een tegenvallende pilot. Toch heeft HBO het daarmee niet opgegeven. Er komen nog meer spin-offs aan.

Meer content
HBO hoopt van A Song of Ice and Fire een universum te maken zoals die van Star Wars en Marvel Studios. Dat vertelt HBO's chief content officer Casey Bloys.

"Dat zijn fantastische eigendommen die al decennia en decennia bestaan," vertelde Bloys. "Ik weet niet of het zo groot zal worden, maar het is wel een geweldige bron om te hebben en een buitengewone wereld. Ik denk dat het meer series zullen worden."

De toekomst van de franchise hangt in elk geval af van de ontwikkelingen rond House of the Dragon. Als die slaagt, komt er zeer, zeer waarschijnlijk meer.

Lees ook: 10 belangrijke 'Game of Thrones'-momenten uit de eerste aflevering die je vast vergeten bent

Lees ook: 'Netflix zoekt naar 'Game of Thrones'-achtige serie'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden van de 'Covenant' de aliens in de aankomende 'Halo'-serie
Series / Foto's

Eerste beelden van de 'Covenant' de aliens in de aankomende 'Halo'-serie

Halo laat vandaag weer iets kleins zien van wat we kunnen verwachten van de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
2020 komt langzaam tot een einde. En dus heeft het team van 343 Industries besloten om een tip van de sluier op te lichten en een blik op Halo vrijgegeven. Daarmee zien fans iets meer van wat ze kunnen verwachten.

Op dit moment wordt aan de Halo-serie gewerkt door Showtime. Daarvan zien we nu nieuwe foto's, die laten zien wat fans kunnen verwachten. Die vind je op de site van 343, maar hieronder hebben we twee van de meest interessante beelden.

De foto's
Allereerst zie je hieronder een foto die zich focust op wat lijkt op de hand van een soldaat van de Covenant. Het model is in plastic gewikkeld en behoort vermoedelijk toe tot een Elite or een Jackal. Dat zijn de twee typen waar de speler het tegen op moet nemen in de games.



Daarnaast zie je wat van de UNSC: een heel stel wapens. De foto die hieronder te zien is, toont een hele rits geweren waarmee de gewapende strijd straks aangegaan zal worden.



De Halo-serie moet volgend jaar ergens te zien zijn op Showtime. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Lees ook: Feestje voor fans: 'Halo'-serie krijgt nieuwe Cortana

Lees ook: Nieuwe foto uit aanstaande 'Halo'-serie is zeer veelbelovend
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Interessante beelden vanaf de set van het zevende seizoen van 'The Flash'
Series / Nieuws

Interessante beelden vanaf de set van het zevende seizoen van 'The Flash'

We zien op deze setfoto's, die in handen kwamen van de site ComicBook.com, dat men het stadje Masonville bezoekt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Drie jaar geleden onthulde The Flash de meest gelukkige herinnering van Barry Allen met zijn ouders. Nadat hun auto tijdens een roadtrip stuk ging, stopten ze in een klein stadje voor ijs, fastfood en de lokale vuurwerkshow. Het stadje heette Masonville.

Het is moeilijk om te zeggen of het drie jaar geleden al de bedoeling was dat The Flash het dorpje nog eens aan zou doen. Maar nu lijkt het erop dat fans het verhaal echt gaan zien in het nieuwe zevende seizoen van de televisieserie.

Zevende seizoen
We zien op setfoto's die in handen kwamen van de site ComicBook.com dat men het stadje Masonville bezoekt. Het lijkt er sterk op dat het een echte flashback is, in plaats van een vertelling.

De vorige keer dat we over Masonville hoorden, vertelde Barry Allen het als een verhaal tegen Savitar, een oude en kwaadaardige versie van hemzelf. Maar nu zit het anders en ziet het ernaar uit dat de serie hem echt bezoekt.

Tweet verwijderd

The Flash gaat begin volgend jaar verder met het zevende seizoen.

Lees ook: 'The Flash' haalt bekende schurken terug in seizoen 7

Lees ook: Eindelijk meer bekend over 'The Flash' seizoen 7
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prangende 20 jaar oude 'Star Wars'-vraag wordt eindelijk beantwoord in 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Prangende 20 jaar oude 'Star Wars'-vraag wordt eindelijk beantwoord in 'The Mandalorian'

In de Star Wars-prequelfilms dook de Slave I op. Nu weten we veel meer over dit gave schip van Boba Fett.

Vandaag is er een punt achter seizoen 2 van The Mandalorian gezet. In het tweede deel van de Star Wars-serie kregen we veel meer te zien van Boba Fett van acteur Temuera Morrison. Maar ook van zijns chip, de Slave I.

Het schip was voor het eerste te zien in de film Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back uit 1980 en kwam meer in beeld in de Attack of the Clones uit 2002. En na die film hadden veel fans de vraag hoe het schip nu eigenlijk werkt.

Vraag beantwoordt over Slave I
De grote vraag rond de Slave I was tijden hoe het landen en opstijgen nu exact werkt, met het verticale vliegen en horizontale landen en opstijgen. Tijdens "Chapter 15: The Believer" van regisseur Rick Famuyiwa werd het antwoord eindelijk gegeven.

In de aflevering is te zien hoe een mechanisme rond personages als Mando, Cara Dune, Migs Mayfeld en Fennec Shand draait. Het schip draait dus om hen heen. En dat maakt het voertuig erg wendbaar zonder dat de passagiers er veel last van hebben. Logisch ook.

Lees ook: 'Mandalorian'-personage keert terug in 'Star Wars: The Bad Batch'
Lees ook: Nog een 'Star Wars'-serie onthuld: 'The Book of Boba Fett'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Mandalorian'-personage keert terug in 'Star Wars: The Bad Batch'
Series / Nieuws

'Mandalorian'-personage keert terug in 'Star Wars: The Bad Batch'

Disney en Lucasfilm lijken nog lang niet klaar te zijn met het personage.

Ming-Na Wen (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.) heeft bevestigd dat haar personage Fennec Shand uit The Mandalorian zal terugkeren in de nieuwe Star Wars-animatieserie The Bad Batch.

Het personage, een vrouwelijke huurmoordenaar en premiejager, maakte haar eerste opwachting in de vijfde aflevering van het eerste aflevering en is ook in de laatste paar afleveringen van The Mandalorian te zien geweest. Fans spotten echter onlangs een geanimeerde versie van het personage in de eerste trailer van The Bad Batch, die vorige week werd getoond tijdens Disney's Investor Day.

Tijdens een gesprek met StarWars.com onthulde de actrice dat ze haar betrokkenheid nu pas kan bevestigen:

"Weet je wel hoe lang ik stil heb moeten houden dat Fennec terugkeert? Dit is de eerste keer dat ik erover kan praten! Dave [Filoni], als je het geheim had willen houden, had je me maar niet in de trailer moeten stoppen!"

Meer Fennec
Wen vervolgt:

"Iedereen vraagt om bevestiging, dus ja, het is Fennec! Fennec is hier jonger en ik vind het geweldig dat Dave haar in deze serie een achtergrondverhaal geeft. En dat ik haar stem mag inspreken!

We zien in The Bad Batch hoe ze haar weg probeert te vinden als premiejager... Ze is een eenling, een zwerver... Ze is een stuk roekelozer, een schoffie. Veel avontuurlijker en veel meer bereid om risico's te nemen."


De nieuwste aflevering van The Mandalorian, waarin Fennec Shand waarschijnlijk wederom opduikt, is vanaf morgen te streamen op Disney+.

Lees ook: Dit is de topfavoriet voor opperschurk Thrawn in 'The Mandalorian'

Lees ook: Badass 'Mandalorian'-personage krijgt een eigen poster
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' neemt afscheid van dit personage
Series / Featured

'Star Trek: Discovery' neemt afscheid van dit personage

Star Trek: Discovery zegt gedag tegen een van zijn grootste heldinnen van de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dit hadden we niet helemaal aan zien komen in Star Trek: Discovery. De serie neemt namelijk afscheid van een van zijn hoofdpersonen.

De aflevering van deze week laat zien hoe geprobeerd wordt om Philippa Georgiou te helpen. Haar lichaam valt uit elkaar nadat de Discovery ver in de toekomst is gereisd.

Een antwoord
Met behulp van de Sphere Data is geprobeerd een antwoord te zoeken en te kijken of ze geholpen kon worden. Georgiou stapte door een deur, waarmee ze terug kwam in het Mirror Universe.

Daar probeerde ze nieuwe keuzes te maken, met de compassie die ze geleerd heeft in de Prime-tijdlijn. Maar dat gaat niet heel goed, want ze komt om het even. Om weer wakker te worden op de planeet met Burnham en Carl.

Het blijkt dat Carl de Guardian of Forever is, en Georgiou niet echt in het Mirror Universe kwam. De Guardian wilde zo uitvogelen of ze geschikt was om te redden en dat bleek het geval. En dus werd ze flink naar het verleden gestuurd.

Een definitief afscheid dus van Georgiou!

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' brengt deze nieuwe held terug in vierde seizoen

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' onthult een treurig lot voor Spock
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult nieuwe fantasyserie 'Shadow and Bone' met een door oorlog verscheurde wereld
Series / Trailer

Netflix onthult nieuwe fantasyserie 'Shadow and Bone' met een door oorlog verscheurde wereld

Bekijk hier de Announcement Trailer van de serie die Netflix gaat lanceren in april.

Netflix weet elk jaar weer te scoren met verrassende dramaseries. Een nieuwe daarvan moet in april 2021 uitkomen.

Het gaat om Shadow and Bone, waarvan we vandaag een Announcement Teaser voorgeschoteld krijgen. De boel is gebaseerd op de boeken van Leigh Bardugo, Grishaverse, zoals het universum heet.

Unieke wereld
De video die je hieronder kan zien laat niet al te veel zien, maar schetst alvast wat we kunnen verwachten.

We treffen in Shadow and Bone een door oorlog verscheurde wereld. Daar volgen we de laaggeplaatste soldaat en wees Alina Starkov. Zij heeft een buitengewone kracht weten los te laten, die ertoe kan leiden dat haar land vrij zal zijn.

Tegelijk is er de dreiging van iets dat de Shadow Fold heet. Alina wordt verscheurd tussen alles wat ze weet als onderdeel van een eliteleger van magische soldaten die bekend staan als de Grisha. Tijdens die worstelingen zijn er verschillende gevaarlijke krachten die spelen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Officieel: 'Game of Thrones'-opvolger 'House of the Dragon' is niet te zien in 2021
Series / Video/clip/featurette

Officieel: 'Game of Thrones'-opvolger 'House of the Dragon' is niet te zien in 2021

HBO brengt de prequelserie van Game of Thrones in 2022 op het kleine scherm.

Voor wie hoopte dat de prequel House of the Dragon in 2021 te zien zou zijn op HBO komt bedrogen uit. De opvolger van de succesvolle serie Game of Thrones verschijnt in 2022. Dat is officieel aangekondigd met een nieuwe promo voor de streamingdienst HBO Max.

In de promo voor de aankomende serie van HBO Max in 2021 zat een extra toevoeging voor 2022 en dat is dus House of the Dragon, gebaseerd op het boek 'Fire & Blood' van George R.R. Martin.

In de beelden zien we niet meer dan een vuurspuwende draak en het logo van Game of Thrones: House of the Dragon, met de belofte dat deze in 2022 zal verschijnen.



In House of the Dragon zien we een verhaal dat zich 300 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones afspeelt. En het huis van de draken is uiteraard de naam voor de familie Targaryen, waarover de serie dan ook zal gaan.

Lees ook: Matt Smith heeft zin wat 'draken te berijden' in 'Game of Thrones: House of the Dragon'

Lees ook: 'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' vindt eindelijk zijn hoofdrolspeler
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een 'Star Wars'-serie onthuld: 'The Book of Boba Fett'
Series / Nieuws

Nog een 'Star Wars'-serie onthuld: 'The Book of Boba Fett'

The Book of Boba Fett zet het verhaal van ieders favoriete premiejager voort.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dat was nogal een verrassing aan het einde van The Mandalorian. De finale van het tweede seizoen eindigde met een behoorlijk gave after credits scène.

In die scène reizen we naar Tatooine. Daar zien we het kasteel van Jabba the Hutt, waar Return of the Jedi zich voor een deel afspeelde. Jabba kwam in die film om het leven en zijn troon werd overgenomen door Bib Fortuna. Die werd echter gedood door Fennec Shand en Boba Fett.

Op de troon
Daarop nam Boba Fett plaats op de troon van Jabba en Bib. En kregen we te zien: The Book of Boba Fett, en dat deze in december 2021 te zien zal zijn.

Het is niet helemaal duidelijk of het hierbij om een film of een serie gaat, al nemen we aan dat er hiermee net een serie is aangekondigd door Disney+ en Lucasfilm. Anders hadden we een iets andere aankondiging en releasedatum verwacht.

De eerstvolgende Star Wars-film komt in december 2023 uit en wordt gemaakt door Patty Jenkins.

Lees ook: 'The Mandalorian'-acteur over de geruchten dat hij een hekel heeft aan zijn helm

Lees ook: 'The Mandalorian'-ster wil in zoveel mogelijk Star Wars-series te zien zijn
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jaskier ziet er goed uit op nieuwe beelden van de Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2
Series / Nieuws

Jaskier ziet er goed uit op nieuwe beelden van de Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2

Netflix komt volgend jaar met een nieuw seizoen van 'The Witcher'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix viert Kerst met fans van The Witcher. Het is namelijk Witchmas, een zes dagen durend evenement waarin fans elke dag mogen kiezen tussen twee opties: of ze krijgen een preview die gepland is, of er komt een Law of Surprise.

Twee dagen kozen fans voor de Law of Surprise en kregen ze een rits foto's voorgeschoteld. Vandaag verschenen er dan ook weer nieuwe foto's, een hele rits die Jaskier laat zien.

Creatief proces
Het lijkt er niet direct op dat deze foto's direct van het tweede seizoen van de Netflix-serie zijn. Jaskier zal waarschijnlijk van uiterlijk veranderen in het tweede seizoen, net als we verwachten van Geralt of Rivia die op de foto's die we al van hem hadden een heel nieuwe look heeft.



Het tweede seizoen van de serie pikt de draad direct na het einde van het vorige seizoen op.

Dat betekent dat we gaan zien hoe Geralt probeert om samen met zijn oud-meester Vesemir de jonge Ciri op te leiden en te laten leren van haar bijzondere krachten.

Lees ook: 'The Witcher' komt met kerstcadeaus dit jaar

Lees ook: Bekende stemacteur Alastair Parker in 'The Witcher' seizoen 2
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Honest Trailers neem de serie 'Lost' op de korrel en dat doet soms best een beetje pijn
Series / Video/clip/featurette

Honest Trailers neem de serie 'Lost' op de korrel en dat doet soms best een beetje pijn

Deze Honest Trailer van Screen Junkies legt een aantal pijnlijke waarheden bloot

Screen Junkies maakt regelmatig een heerlijke Honest Trailer. Meestal richten die zich op films, maar soms ook op tv-series. Vandaag werd er een gelanceerd die draait om Lost.

De televisieserie was tussen 2004 en 2010 te zien op ABC. De serie kreeg al snel een grote fanschare. Maar het laatste seizoen viel heel erg tegen bij de fans, mede door het uitblijven van antwoorden op de vele vragen die de serie opwierp. Daar focust de Honest Trailer zich dan ook op.

Honest Trailer
De Honest Trailer wijst niet alleen op de vele vragen waar we geen antwoord op hebben gekregen, maar wijst ook op dingen die Lost als eerste gedaan heeft.

Zo kwamen er "antihelden waar het publiek erg blij van werd", is er "genre-gedreven viral marketing" en "onvoorspelbare sterfgevallen onder personages".

Ondanks de vele flink opgeblazen verhaallijnen, en de onbeantwoorde vragen, blijft Lost natuurlijk wel een serie die bij heel veel fans nog altijd in goed daglicht staat. hieronder de trailer:



Lees ook: Bizarre 'LOST'-fantheorie is bevestigd

Lees ook: 'LOST'-makers weigeren dit mysterie op te lossen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video streamt vanaf januari het volledige eerste seizoen van de Star Trek-serie 'Lower Decks'
Series / Nieuws

Amazon Prime Video streamt vanaf januari het volledige eerste seizoen van de Star Trek-serie 'Lower Decks'

De serie debuteert zijn volledige 10 afleveringen tellende eerste seizoen op 22 januari op de streamingdienst.

Star Trek-fans kunnen ook terecht op Amazon Prime Video voor de serie. Waar Netflix de streamingrechten op de 'oude' series in handen heeft, evenals Star Trek: Discovery, heeft Amazon die van Star Trek: Picard. En daar komt nu meer bij.

Amazon Prime Video laat namelijk weten dat het de streamingrechten op Star Trek: Lower Decks aangekocht heeft. De serie debuteert zijn volledige, tien afleveringen tellende, eerste seizoen op 22 januari op de streamingdienst.

Lower Decks
Star Trek: Lower Decks is ontwikkeld door Emmy Award-winnaar Mike McMahan en richt zich op de ondersteunende bemanning van één van de minst belangrijke schepen van de Starfleet, de U.S.S Cerritos, en speelt zich af in het jaar 2380. Stuurmannen Mariner, Boimler, Rutherford en Tendi moeten hun taken en hun sociale leven gewoon voortzetten, terwijl het schip regelmatig wordt opgeschrikt door een hoeveelheid sci-fi verschijnselen.

De Starfleet-bemanning die in de "Lower Decks" van de U.S.S Cerritos woont, bestaat ondermeer uit "Ensign Beckett Mariner," ingesproken door Tawny Newsome, "Ensign Brad Boimler," ingesproken door Jack Quaid, "Ensign Tendi," ingesproken door Noël Wells en "Ensign Rutherford," ingesproken door Eugene Cordero.

Geinig aan de serie waren allerhande gastoptredens van behoorlijk bekende figuren uit de franchise.

Lees ook: 'Star Trek: Lower Decks' brengt iconische schurk terug

Lees ook: Verwarring rond 'Star Trek: Lower Decks'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-acteur Christopher Eccleston heeft een teleurstellende boodschap hij keert niet terug in de serie
Series / Nieuws

'Doctor Who'-acteur Christopher Eccleston heeft een teleurstellende boodschap hij keert niet terug in de serie

Doctor Who-acteur Christopher Eccleston gaat echt niet terugkeren in de serie.

Christopher Eccleston mag dan wel terug keren voor een audioreeks rond Doctor Who, op meer dan dat hoef je wat de acteur betreft niet te rekenen.

Voor het eerst in vijftien jaar is de acteur weer terug als de Ninth Doctor. Maar fans die hopen dat de audioserie het begin vormt van een terugkeer van Eccleston als 'echte' Doctor, hoeven er niet op te hopen.

Als de hel bevriest
Eccleston verscheen bij de Britse ochtendshow Lorraine, waar host Lorraine Kelly hem vroeg of een terugkeer mogelijk was. Maar nee: "Ik weet waar je heen wil Lorraine, maar dat gebeurt alleen als de hel bevriest, zoals The Eagles het ooit zo mooi gezegd hebben", aldus Eccleston.

Dat hij terugkeert voor een reeks audioverhalen is al heel bijzonder. Want hoewel Eccleston de eerste Doctor Who-acteur in de rebootreeks was, zette de BBC hem al heel snel aan de kant.

Dit is nooit helemaal bijgelegd en we weten van Eccleston dat hij het de BBC ook nooit echt vergeven heeft.

Lees ook: Oud 'Doctor Who'-acteur is klaar voor zijn terugkeer in de serie

Lees ook: Eindelijk weer een update rond 'Doctor Who'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze foto's uit Netflix-serie 'The Witcher' hinten naar een bijzondere locatie
Series / Foto's

Mysterieuze foto's uit Netflix-serie 'The Witcher' hinten naar een bijzondere locatie

De foto's hinten naar onder meer Kaer Morhen en eerdere Witchers.

Netflix is voor The Witcher de zogenaamde 6 Days of Witchmas gestart en daarmee worden wat hints gegeven naar wat we te zien krijgen in het aankomende tweede seizoen dat op dit moment nog wordt opgenomen.

Er werd afgetrapt met een poll waaruit blijkt dat de fans graag door Netflix verrast willen worden in plaats van een meer over seizoen één. En dat gebeurde dan ook met een drietal nieuwe foto's waarmee werd gehint naar onder meer Kaer Morhen en de eerdere Witchers.

Nieuwe foto's uit seizoen 2
De drie nieuwe foto's tonen een blok voor vijf zwaarden. Er zijn er echter maar vier te zien en het vijfde ligt op tafel. Samen met de derde foto met 'Wolf Medallions' zouden de zwaarden hinten naar Kaer Morhen, een plek waar eerdere Witchers werden getraind.

De tweede foto toont een vlak van een of andere (tijdelijke) verblijfplaats. Mogelijk zien we over enkele dagen een eerste trailer. Seizoen twee staat gepland voor 2021.



Lees ook: 'The Witcher' voorlopig zonder de gewonde Henry Cavill
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.