Nieuwe foto uit aanstaande 'Halo'-serie is zeer veelbelovend

Nieuwe 'Halo'-foto is zeer veelbelovend

Er rust nogal veel druk op deze verfilming van de immens populaire Halo-games.

Jim Pedd, 13 november 2020 12:03

Door de coronapandemie kwamen de opnames van de Halo-serie in maart stil te liggen. Maar na een hele lange pauze, is nu besloten om weer door te gaan met de productie. Afgelopen dinsdag is die weer hervat en vandaag krijgen we een eerste teaser.
Hoofdrolspeler Pablo Schreiber zal te zien zijn als Master Chief. En hij plaatste een beeld van zichzelf op Instagram, met het onderste deel van de klassieke helm op. Dat laat zien dat het bijna gewoon een masker is. Bij het bericht schrijft Schreiber: "We zijn terug! Op de set voor Halo. Laten we dit gevecht afmaken!"

Lees ook: Aankomende 'Halo'-serie wordt anders dan de game

Jaren in de maak
De verfilming van de Halo-games is al jaren in de maak. Aan de hand van deze helm kunnen we in elk geval zien dat deze vrijwel identiek zal zijn als wat we in de games hebben gezien. Dat moet ook wel om fans tevreden te houden, want bij gameverfilmingen liggen dit soort dingen snel heel gevoelig.

Lees ook: Langverwachte 'Halo'-serie is extreem ingewikkeld om te maken

Televisiezender Showtime heeft een topcast gevonden voor de serie. Naast Schreiber, zijn ook Natascha McElhone als Dr. Catherine Halset en Cortana, Bokeem Woodbine als Soren-066, Shabana Azmi als Admiral Margaret Parangosky, Bentley Kalu als Spartan Vannak-134, Natasha Culzac als Spartan Riz-028, en Kate Kennedy als Spartan Kai-125 te zien.


Lees meer over: Halo, Pablo Schreiber, Showtime, Master Chief

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws