search
Boba Fett-acteur Temuera Morrison is helemaal perfect volgens 'Star Wars'-maker Dave Filoni
Series / Nieuws

Boba Fett-acteur Temuera Morrison is helemaal perfect volgens 'Star Wars'-maker Dave Filoni

Temuera Morrison krijgt alle lof van Star Wars-maker Dave Filoni, die hoopt dat de acteur lang blijft.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Wars-maker Dave Filoni is dolblij met de aanwezigheid van Temuera Morrison in The Mandalorian. Hij vindt de acteur helemaal perfect voor de rol.

De acteur debuteerde in de film Attack of the Clones als Jango Fett, de premiejager met wiens DNA een heel leger aan klonen gemaakt was voor de Galactic Republic. Hij keerde verrassend genoeg terug voor het tweede seizoen van The Mandalorian en speelde nu de volwassen zoon van Jango, Boba Fett.

Perfect voor de rol
Volgens Filoni is de acteur helemaal perfect. "Hij is echt perfect, onnavolgbaar. Hij is precies de goede persoon voor de rol," aldus Filoni tegenover de Star Wars Show.

"Hij heeft het harnas en we gebruikten het", aldus Filoni. Als je ziet hoe Boba voor het eerst in tijden zijn harnas draagt, is dat precies waar Filoni op uit was. "Eindelijk, het verhaal in dat moment draaide echt helemaal om hem. Zodat hij al die dingen kon doen."

En nu krijgt de acteur dus een heel eigen serie, waarin hij terugkeert als Boba Fett: The Book of Boba Fett. De show is in december 2021 te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen