search
Januari brengt een zeer populaire actieserie naar Videoland!
Series / Nieuws

Januari brengt een zeer populaire actieserie naar Videoland!

Ben jij tijdens deze lockdown wel te vinden voor een gezonde portie actie van Amerikaanse bodem?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens de eerste maand van het nieuwe jaar verschijnt er een absolute knaller van een serie op Videoland!

De serie S.W.A.T. is er één waar veel mensen grote fan van zijn. Videoland heeft nu bekend gemaakt dat in januari, meer bepaald de 28ste, de eerste twee seizoenen van de reeks op de streamingdienst te zien zullen zijn.

Tot dusver gaat het nog maar om twee seizoenen en dat is eigenlijk best opvallend. Aan het einde van vorig jaar was namelijk het derde seizoen ook al te zien op Veronica. Inmiddels weten we ook dat er met zekerheid nog een vierde seizoen zal verschijnen.

Verscheurende keuze
In de serie S.W.A.T. maken we kennis met de politie-luitenant Daniel Harrelson. Het is acteur Shemar Moore die de rol van Harrelson vertolkt. Hij was eerder ook al te zien in de serie Criminal Minds. Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons and Tactics, beter bekend als het S.W.A.T.-team.

Op een zeker ogenblik raakt hij verscheurd tussen zijn loyaliteit aan de plaats waar hij is opgegroeid en de leden van zijn team wanneer hij de opdracht krijgt om een eenheid te runnen in de straten van Los Angeles.

Heb jij de serie S.W.AT. nog niet gezien en wil je daar nu graag verandering in brengen? Dat is dus mogelijk vanaf 28 januari 2021. Dan zijn de eerste twee seizoenen te bekijken op Videoland!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen