'The Big Bang Theory'-babe Kaley Cuoco kan niet kijken naar de nieuwste seizoenen

'The Big Bang Theory'-ster kan dit niet kijken

Kaley Cuoco koestert alleen maar goede herinneringen aan The Big Bang Theory.

Jim Pedd, 23 december 2020 om 12:07

Twaalf jaar lang was The Big Bang Theory te zien. Dat is een behoorlijk indrukwekkende reden. Maar actrice Kaley Cuoco kijkt niet naar de nieuwste afleveringen.
De actrice sprak op de Conan Needs a Friend-podcast en vertelde dat ze alleen kijkt naar oudere afleveringen. Dat heeft vooral te maken met sentimentele redenen: de nieuwere afleveringen bieden te 'verse' herinneringen voor haar. Ze associeert ze dan ook nog altijd met de emotionele achtbaan die ze ervaarde toen de serie zijn einde naderde.

Big Bang
"In de vroege afleveringen van Big Bang, kan ik niet geloven hoeveel verschillende haarstijlen ik had, en al de verschillende kleren," begon Cuoco haar verhaal.

"Het is heel vreemd, want ik voel me veel beter bij het kijken van vroege seizoenen, meer nog dan de recente. De nieuwere zijn allemaal te emotioneel voor mij. De vroegere seizoenen voelen alsof ik kijk naar een ander persoon en een andere tijd, dus ik kan ernaar kijken en lachen."

De nieuwere vindt ze nog moeilijk. "Het was vreemd om ermee te stoppen en uit te moeten zoeken waar het heen moest. In mijn hoofd, zou ik er 27 jaar mee door zijn gegaan."

Lees ook: Laatste kans: Netflix verwijdert 'The Big Bang Theory'

Lees ook: Jim Parsons: "Sheldon is gemaakt voor een pandemie"

Bron: CB

Lees meer over: The Big Bang Theory, Kaley Cuoco, Netflix

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws