Jim Parsons: "Sheldon is gemaakt voor een pandemie"

Interview Parsons:

The Big Bang Theory's Sheldon "raak me niet aan, nies niet op me" Cooper

Door redactie, 6 oktober 2020 om 19:49

In een interview met Jimmy Fallon vertelt Jim Parsons over zijn COVID-19-ervaring, de Emmy’s en hoe zijn character Sheldon van The Big Bang Theory deze lockdown zou doormaken. Bovendien is Parsons nu te zien in The Boys in the Band op Netflix!
Jim Parsons en zijn echtgenoot, Todd Spiewak, hebben medio maart corona opgelopen, zo vertelt Parsons aan Jimmy Fallon in The Tonight Show. Ze dachten allebei een verkoudheid te hebben, totdat ze hele specifieke symptomen kregen.

"We wisten niet wat het was. We dachten dat we verkouden waren. Maar uiteindelijk verloren we ons reukvermogen en onze smaak. Ik realiseerde me niet hoe alles bepalend smaak en geur konden zijn", zei Parsons.

Behalve heel veel eten, was er in quarantaine niet veel te doen. Hij volgde een cursus schilderen en schrijven, maar maakte uiteindelijk niks af.

Hoewel Parsons misschien niet voor quarantaine gemaakt is, is zijn Big Bang Theory-personage Sheldon dat zeker wel. De acteur definieert zijn personage met een algemeen 'raak me niet aan, nies niet op me'-houding.

Lees ook: De reden waarom Jim Parsons (Sheldon) met de 'Big Bang Theory' stopte

Sheldon heeft tenslotte ooit een robot gebouwd om vooral niet te hoeven praten met groepen mensen of naar bijeenkomsten te gaan. Hij bleef liever afgezonderd op zijn kamer.

"Hier is hij voor gemaakt. Dit is het moment waarop hij wachtte."

Bekijk hier het hele interview.

Bron: Hollywood Reporter

Lees meer over: The Big Bang Theory, Jim Parsons, Jimmy Fallon, The Tonight Show

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws