Gerucht: Problemen op de set van 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

Gerucht: Problemen op de set van 'The Mandalorian'

Grace Randolph stelt dat er problemen waren op de set van Star Wars-serie The Mandalorian.

Jim Pedd, 24 december 2020 om 09:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Mandalorian was een megahit op Disney+. Maar het gerucht gaat nu al een tijdje dat acteur Pedro Pascal niet helemaal gelukkig zou zijn op de set.
De acteur zou volgens Grace Randolph moeite hebben met het feit dat zijn personage vaak een masker draagt in de serie. Dat werd later door Pascal zelf ontkend, en nu stelt Randolph dat er iets anders op de set speelde.

Problemen op de set?
"Een andere bron heeft contact met mij opgenomen en het blijkt dat de reden waarom Pascal gevraagd is de set te verlaten, veel serieuzer is dan wat ik eerder gehoord had. Het had NIET te maken met de helm. Aangezien het zo serieus is, heb ik niet naar de reden gevraagd, ik wil er niets mee te maken hebben. Klaar." Schreef Randolph op haar Twitter-account in een inmiddels verwijderd bericht.

De vraag is natuurlijk wat er precies aan de hand is. Randolph staat normaliter bekend als een redelijk betrouwbare bron, maar er lijken soms ook dingen doorheen te glippen bij haar die niet kloppen.

De kans lijkt klein dat Pascal zelf moeite heeft met de gang van zaken op de set van The Mandalorian. Hij krijgt veel ruimte, hoeft er niet altijd te zijn en heeft al vaker verteld dat hij wel blij is met Din Djarin en het feit dat hij vrijwel altijd zijn helm moet dragen. Wat er dan speelt is nog de vraag, als er al iets speelt.

Lees ook: Eerste details over 'Star Wars'-series 'Ahsoka' en 'Rangers of the New Republic'

Lees ook: Gerucht: 'Star Wars' brengt ook superschurk Darth Maul naar Disney+

Bron: Grace Randolph

Lees meer over: Disney Plus, Star Wars, The Mandalorian, Pedro Pascal

Populair nieuws