search
Eerste trailer 'Powers' met Sharlto Copley
Series / Trailer

Eerste trailer 'Powers' met Sharlto Copley

Copley speelt de voormalig superheld Christian Walker.



Als je hierboven op play hebt geklikt, dan heb je kunnen kijken naar de eerste trailer van Powers, een serie die te zien zal zijn via Sony's Playstation Network. De trailer verscheen tijdens New York Comic Con.

In de beelden zien we de twee hoofdrolspelers Sharlto Copley (District 9, Elysium) en Susan Heyward (The Following) als de personages Christian Walker en respectievelijk Deena Pilgrim. Ook krijgen we in de serie onder meer Michelle Forbes (The Killing) te zien als Retro Girl en zijn er rollen voor Max Fowler, Adam Godley, Noah Taylor, Olesya Rulin en Eddie Izzard.

De serie, gebaseerd op de comic-reeks Powers van Brian Michael Bendis en Michael Avon Oeming, focust zich voornamelijk op de voormalig superheld Christian Walker die 'gedegradeerd' is naar rechercheur. Hij onderzoekt samen met zijn partner Deena Pilgrim superhelden-gerelateerde moorden.

De serie verschijnt in december via het Playstation Network en de eerste twee afleveringen zijn geregisseerd door David Slade, bekend van de films 30 Days of Night en The Twilight Saga: Eclipse en de tv-serie Hannibal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen