search
Deze series kan je vanaf januari 2021 allemaal streamen op Disney+
Series / Streaming-diensten

Deze series kan je vanaf januari 2021 allemaal streamen op Disney+

Disney+ voegt meer dan tien nieuwe series toe de komende maand. Check hier welke.

Januari wordt een mooie maand voor abonnees op Disney+. We zetten vandaag de nieuwe titels voor je op een rij. Daaronder bevindt zich dan eindelijk de eerste televisieserie in het Marvel Cinematic Universe.

Great Shark Chow Down (1 januari): 's Werelds toonaangevende haaienwetenschappers beleven vijf buitengewone momenten waarop haaien zich voeden opnieuw. Zo zien we hoe een kleine 200 haaien zich voeden met het karkas van een zeven ton wegende walvis.

Mega Hammerhead (1 januari): Dit superroofdier, de hamerhaai, gaat verfijnder te werk dan welke andere haai dan ook. Dr. Neil Hammerschlag bestudeert ze al jaren.

Earth to Ned (1 januari): Ned is de commandant van een ruimteschip. Zijn invasie van de Aarde komt tot een einde als hij samen met zijn luitenant Cornelius verliefd wordt op de planeet.

Man vs Shark (1 januari): Veertig jaar na het uitvinden van gepantserde pakken die duikers beschermen tegen aanvallen van kleinere haaiensoorten, neemt zeebioloog ons mee naar haaien.

700 Sharks (1 januari): In Polynesiƫ verkeert de grootste haaienschool, zo'n 700 stuks zwemmen er in de wateren. Een internationaal team van wetenschappers bestudeert hun gedrag.

Big Sharks Rule (1 januari): In de oceaan bevinden zich een hele rits giganten. We volgen een aantal haaien bij de kust van Zuid-Afrika.

Marvel Studios Legends (8 januari): Een nieuwe serie die elke aflevering weer een van de Marvel-personages onder het voetlicht brengt en de kijker helpt te herinneren wat de personages allemaal doorgemaakt hebben tot nu toe. Begint met Wanda Maximoff en Vision.

WandaVision (15 januari): Deze serie combineert elementen van een klassieke sitcom met het Marvel Cinematic Universe. We zien hoe Wanda Maximoff en Vision denken een ideaal leventje te hebben in de suburbs. Maar langzaamaan beseffen ze zich dat niet alles is wat het lijkt en neemt het geheel een duistere wending.

Pixar Popcorn (22 januari): Deze mini shorts draaien om je favoriete Pixar-personage.

Expedition Amelia (22 januari): Deze serie vertelt het verhaal van Amelia Earthart.

Ufo Europe: The Untold Stories (22 januari): Al jarenlang houden de Europese overheden en militaire inlichtingendiensten ons luchtruim in de gaten.

Aanbevolen artikelen