Er komt een 'Sex and the City' reboot maar we gaan iemand missen

Sex and the City-fans opgelet: er komt een reboot

Sex and the City komt weer terug, op HBO Max, maar moet iemand missen.

Jim Pedd, 25 december 2020 om 11:04

Er zou bij HBO Max gewerkt worden aan een reboot van Sex and the City, nu gesprekken over een eventuele derde film mislukt zijn. Maar mogelijk mist er een belangrijk castlid.
Sex and the City is een serie die zes seizoenen te zien was op HBO, tussen 1998 en 2004. Er werden twee films gemaakt en jarenlang gingen er geruchten over een derde film. Die werd nooit gemaakt, omdat een van de castleden het niet zag zitten om weer met haar oud-collega's samen te moeten werken.

Reboot van de serie
Actrice Kim Cattrall, die de rol van Samantha Jones speelde, heeft haar minachting voor de serie vrij breed bekend gemaakt. Ze was kritisch op Sarah Jessica Parker en stelt dat zij zich wreed gedragen had op de set. Parker probeerde de spanningen op te lossen, maar is er niet in geslaagd.

Om die reden zou HBO Max nu werken aan een volledige reboot van de serie. Cattrall keert dan niet terug, wat niet erg is aangezien ze geen zin heeft.

Wel zou de rest van de cast, waaronder Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis, interesse hebben in een eventuele revival. Die moet dan op HBO Max te zien zijn.

Lees ook: Fantastisch nieuws voor fans van 'Sex and the City'!

Bron: Page Six

Lees meer over: Sex and the City, HBO Max, HBO, Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis

Informatie over de serie: Sex and the City

Populair nieuws