search
Netflix voegde afgelopen week deze series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde afgelopen week deze series nieuw toe

Check hier ons weekoverzicht met alle nieuwe toevoegingen die Netflix de afgelopen dagen heeft gedaan.

Het was een rustig weekje op Netflix. Vandaag zetten we zoals gebruikelijk de nieuwste toevoegingen voor je op een rij. En laten we daar maar meteen mee van start gaan!

Bridgerton (1 seizoen): Daphne Bridgerton is de oudste dochter van een machtige familie uit Londen. Ze betreedt de huwelijksmarkt en dus gaan haar ouders op zoek naar een geschikte kandidaat. Ze hoopt tegelijk zelf ook de ware liefde te kunnen vinden.

Rijmpjes uit Rijmstad: Zing Maar Mee! (1 seizoen): Ben je dol op lekkere, vrolijke liedjes? Zing mee met de vrienden uit Rijmsta, die hun verbeelding gebruiken en problemen oplossen!

Timmy Tijd (1 seizoen): Hij is gewend om alles op zijn eigen manier te doen en dat leidt tot leuke nieuwe situaties op de kleuterschool.

Mystic (1 seizoen): Na het verlies van haar vader verhuist Issie van Londen naar Kauri Point. Ze krijgt visioenen van een paard en komt terecht bij een stal, waar nieuwe avonturen beginnen.

Star Trek: Discovery (S03E11): We kruipen langzaam richting de seizoensfinale van dit zeer degelijke derde seizoen. Op Eerste Kerstdag is de elfde aflevering van dit seizoen toegevoegd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen