Woeste draak in 'Game of Thrones' spin-off 'House of the Dragon' onthuld

Woeste draak 'House of the Dragon' onthuld

Acteur Matt Smith speelt een van de hoofdrollen in House of the Dragon en plaatst nu een blik op zijn draak.

Jim Pedd, 25 december 2020 om 16:33

Recent kwamen we erachter dat Matt Smith de hoofdrol speelt in Game of Thrones-prequelserie House of the Dragon. Vandaag deelt hij een blik op zijn draak.
Matt Smith speelt in de serie de rol van Prince Daemon Targaryen. Hij is een van de personages die een gigantische draak zal hebben. De zijne heet Caraxes en wordt meermaals meegenomen de strijd in.

Realistische weergave
Hoewel de blik die Smith op zijn Instagram gaf concept art lijkt te zijn, is het wel al een realistische weergave van hoe de draak er straks uit komt te zien. En dat lijkt anders dan wat we zagen van Drogon, Viserion en Rhaegal van Daenerys.Daemon is in de serie de jongere broer van King Viserys en is een "ongeëvenaard krijger en drakenrijder; Daemon beschikt echt over het ware bloed van de draak. Maar het wordt ook gezegd dat, elke keer als er een Targaryen geboren wordt, de goden een munt opwerpen…"

Dat laatste verwijst er natuurlijk naar dat iedere Targaryen gevoelig is voor gekheid. En dat zal vermoedelijk ook gaan gelden voor Prince Daemon. De serie wordt begin volgend jaar opgenomen.

Lees ook: Officieel: 'Game of Thrones'-opvolger 'House of the Dragon' is niet te zien in 2021

Lees ook: Matt Smith heeft zin wat 'draken te berijden' in 'Game of Thrones: House of the Dragon'

Lees meer over: House of the Dragon, HBO, Game of Thrones, Matt Smith

Populair nieuws