Tv-serie 'Resident Evil' in de maak

Tv-serie 'Resident Evil' in de maak

Wederom een bekende franchise naar het kleine scherm.

Bram de Groot, 14 oktober 2014 08:00

Variety meldt dat er een tv-serie in de planning staat rond de game-/film-franchise Resident Evil. De serie is in ontwikkeling bij Constantin Films, de maatschappij die ook werkt aan de Mortal Instruments-serie, en het moet zich afspelen na de (vermoedelijk) laatste film die in 2016 gaat verschijnen.
In die laatste film Resident Evil: The Final Chapter, geregisseerd door Paul W.S. Anderson, speelt Milla Jovovich uiteraard weer de hoofdrol als het personage Alice. Het is onduidelijk wat de Duitse productiemaatschappij met de serie van plan is, maar het is niet ondenkbaar dat Jovovich er een rol in krijgt.

De zesde en dus vermoedelijk laatste Resident Evil-film had eerder moeten verschijnen dan in 2016. Mede door de zwangerschap van Jovovich, de vrouw van regisseur Anderson, is de productiefase uitgesteld. De eerdere vijf films brachten dik $900 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa.

Bron: Variety

Lees meer over: resident evil, serie, tv, franchise, alice, game, films, Milla Jovovich, Paul WS Anderson, Constantin Films, Mortal Instruments

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws