'Cobra Kai' seizoen 3 komt nóg eerder dan verwacht

Fans van #CobraKai hoeven niet meer lang te wachten op nieuwe afleveringen!

Zilko Tarici, 25-12-2020 17:37

Netflix heeft onthuld dat het derde seizoen van Cobra Kai een week eerder naar de streamingdienst komt dan eerder aangekondigd. De populaire sequel-serie van The Karate Kid begon als een YouTube Premium-serie, maar werd uiteindelijk opgekocht door Netflix.
Aan het einde van Cobra Kai seizoen 2 zag het er niet goed uit voor leraar/leerling duo Johnny Lawrence en Miguel Diaz. Johnny's voormalige sensei John Kreese kreeg daarnaast de controle over de Cobra Kai-dojo en Miguel bleef zwaar gewond achter na een hevig gevecht op school.

Het lijkt erop dat we in seizoen 3 gaan zien hoe Johnny Miguel helpt te herstellen en hoe Daniel LaRusso terugkeert naar Okinawa, een reis die hem herenigt met een aantal bekend gezichten uit The Karate Kid Part II.

Een cadeautje voor de fans
Fans die niet kunnen wachten op het derde seizoen worden nu verblijd met het nieuws dat het derde seizoen beschikbaar wordt gesteld op 1 januari 2021 in plaats van de eerder aangekondigde datum 8 januari.

Dat betekent dat het nieuwe jaar goed wordt ingeluid voor fans van de Karate Kid-saga. Netflix heeft daarnaast ook aangekondigd dat er een vierde seizoen komt. Hiervan beginnen de opnames begin 2021.

Lees ook: Krijgt 'Cobra Kai' versterking van een Oscarwinnaar?

Lees ook: Werken aartsvijanden samen in derde seizoen 'Karate Kid'-serie 'Cobra Kai' van Netflix?

Bron: Netflix

Lees meer over: Cobra Kai, Netflix, Ralph Macchio, William Zabka, Mr Miyagi

Populair nieuws