'Star Wars'-ster dolblij met terugkeer in 'The Mandalorian'

Star Wars-ster blij met terugkeer The Mandalorian

The Mandalorian bracht acteur Mark Hamill terug in het tweede seizoen en die reageert er nu op.

Jim Pedd, 1 januari 2021 om 09:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Wars-fans kregen een grote en mooie verrassing voorgeschoteld in het tweede seizoen van The Mandalorian. Ineens was dat Luke Skywalker, wederom ingesproken en met het gezicht van Mark Hamill.
Daarvoor maakte Lucasfilm gebruik van de technologie die eerder gebruikt werd voor de films Rogue One: A Star Wars Story en Star Wars: The Rise of Skywalker. Hamill keerde dus terug als Luke voor een episch moment in The Mandalorian, waarin hij met zijn lichtzwaard een hele rits aan Dark Troopers wist te verslaan.

Mark Hamill aan het woord
Op Twitter laat Mark Hamill weten dankbaar te zijn voor zijn terugkeer als Luke. Hij was natuurlijk niet heel tevreden met de rol van Luke Skywalker in de vervolgfilms van regisseur J.J. Abrams, en werkte nu mee aan The Mandalorian dat een meer traditionele Luke bracht.De verrassende terugkeer van Luke Skywalker was natuurlijk een heel bijzondere. Showrunner Jon Favreau vreesde ervoor dat de verrassing zou uitlekken voordat de aflevering te zien zou zijn, maar dat bleek niet het geval.

"Het was heel moeilijk, want tegenwoordig kan je geheimen bijna niet meer bewaren, vooral niet meer Star Wars waarin mensen echt heel nieuwsgierig zijn," aldus Favreau. "Er zijn zoveel mensen die bezig zijn met het proces, van visual effects, tot het maken, het filmen, de studio, alles."

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' deed in het tweede seizoen iets unieks

Lees ook: Bejubelde 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' moet vooral niet eeuwig doorgaan

Lees meer over: Star Wars, Mark Hamill, The Mandalorian, Disney Plus, Jon Favreau, Luke Skywalker

Populair nieuws