'Avatar: The Last Airbender'-cast komt weer bij elkaar

Avatar: The Last Airbender-cast weer bij elkaar

Avatar: The Last Airbender-fans opgelet: er komt een reünie van de hoofdrolspelers!

Door onze nieuwsredactie, 1 januari 2021 06:00

De cast van Avatar: The Last Airbender organiseert in 2021 een reünie. Dat werd bekend gemaakt via het Twitter-account van Dante Basco, en fans reageerden er dolenthousiast op.
Toen de serie op Netflix debuteerde, kwam de serie weer flink onder de aandacht. Heel wat fans waren echt dolenthousiast en dus zullen fans blij zijn dat de cast weer bij elkaar komt. Dat zal op 9 januari het geval zijn.

The Last Airbender
Voor de reünie mogen we rekenen op de belangrijkste hoofdrolspelers: naast Basco (Zuko) ook Jack de Sena (Sokka), Grey Griffin (Azula), Olivia Heck (Ty Lee), Cricket Leigh (Mai), Jennie Kwan (Princess SUki) en Michaela Murphy (Toph), om er maar een paar te noemen.Avatar: The Last Airbender is het verhaal van Aang, de laatste Airbender en meteen de Avatar van de wereld. Hij kan alle vier de elementen gebruiken en is de laatste hoop van de wereld in de strijd tegen vuurlord Ozai.

Aang moet alle elementen leren beheersen en voordat een komeet langskomt die de vuurstuurders extreem krachtig maakt, hem verslaan.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender' is een soort race tegen de klok rondom deze komeet

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-held is een moordenaar

Lees meer over: Avatar the Last Airbender, Dante Basco, Jack de Sena

Populair nieuws