search
2021 gaat mooi van start met deze nieuwe series op Netflix
Series / Streaming-diensten

2021 gaat mooi van start met deze nieuwe series op Netflix

2021 krijgt een behoorlijk mooie start op Netflix met tal van nieuwe series.

We gaan het nieuwe jaar in met heel wat nieuwe series op Netflix. We zetten ze vandaag allemaal voor je op een rij!

Chilling Adventures of Sabrina (4 seizoenen): Het laatste deel is op Netflix verschenen en laat zien hoe een allesverslindende duisternis Greendale binnendringt.

Power Rangers Beast Morphers (seizoen 2): Een nieuwe generatie geheim agenten moet voorkomen dat een meedogenloos computervirus en zijn soldaten geheimen stelen.

Modern Family (seizoen 11): In deze serie volgen we drie families en al hun fratsen. Het laatste seizoen overigens, want de serie stopte in de Verenigde Staten.

Fast & Furious: Spy Racers (3 seizoenen): Een regeringsagentschap rekruteert Tony Toretto en zijn vrienden om allemaal slechteriken aan te pakken.

Toet Toet! Cory Carson (3 seizoenen): Toet toet, en gaan! Gordels om en ga mee op leuke avonturen met de schattige kinderauto Cory Carson over de kronkelweggetjes van Bumperdijk.

Sakho & Mangane (1 seizoen): Als vreemde krachten in Dakar chaos veroorzaken, moeten een strenge politiecommandant en een jonge rechercheur de bovennatuurlijke bedreiging aanpakken.

Transformers: War for Cybertron (1 seizoen): In deze ontstaansgeschiedenis van het universum van de Transformers staan twee leiders op als de Autobots en Decepticons hun planeet verwoesten in een wrede burgeroorlog.

Equinox (1 seizoen): Astrid wordt gekweld door visioenen sinds de verdwijning van haar zus en haar klasgenoten 21 jaar geleden. Ze start een onderzoek dat een duistere waarheid blootlegt.

Best Leftovers Ever! (1 seizoen): Heerlijke pasta die gemaakt is van de patat van gisteren? In deze culinaire wedstrijd toveren koks etensrestjes om in verrukkelijke nieuwe gerechten.

Star Trek: Discovery (S03E12): De op een na laatste aflevering van het sterke derde seizoen van de serie is nu te streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen