search
Wanneer kan je 'Doctor Who' seizoen 13 gaan bekijken?
Series / Nieuws

Wanneer kan je 'Doctor Who' seizoen 13 gaan bekijken?

We vrezen dat het nog wel even zou kunnen duren voordat de serie weer terugkeert.

Eindelijk is Doctor Who weer heel even terug, met een speciale aflevering die Revolution of the Daleks heet. In de tussentijd wordt er hard gewerkt aan het dertiende seizoen waarin Jodie Whittaker weer te zien is als de titelheldin.

De coronacrisis gooide roet in het eten bij een groot deel van de filmindustrie. Er is dus heel wat te doen geweest rond producties en zo ook rond Doctor Who. Mede door het coronavirus krijgt het nieuwe seizoen slechts acht afleveringen in plaats van de gebruikelijke elf.

Dertiende seizoen
Volgens showrunner Chris Chibnall wordt er hard gewerkt aan het dertiende seizoen en hoopt men het seizoen snel terug te brengen. "We hebben echt een heleboel nieuwe personages, nieuwe monsters, en brengen een paar oude bekenden terug."

Maar wanneer de serie weer te zien zal zijn? "Ik heb wel een idee. Maar zodra we er klaar mee zijn, beloof ik dat we het direct op televisie zullen laten zien."

Het kan dus nog even duren. "We zijn pas een paar weken bezig. En moeten ons werk onder COVID-protocollen uitvoeren en dat is toch behoorlijk anders. Het is niet zonder uitdagingen, maar die zijn er bij elke Doctor Who-serie."

Lees ook: Sprankje hoop voor de terugkeer van een klassieke 'Doctor Who'-held

Lees ook: Het verhaal van 'Doctor Who'-schurk Missy lijkt nog niet voorbij te zijn
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen