search
Deze series zijn allemaal nieuw op Amazon Prime Video
Series / Nieuws

Deze series zijn allemaal nieuw op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video voegde 23 films toe, en slechts 3 nieuwe series deze week.

Waar het met films niet op kan, doet Amazon Prime Video het deze week echt een heel stuk minder als het op series aankomt. We moeten het deze week doen met een jeugdserie, en twee afleveringen van series.

Hieronder volgt zoals je van ons gewend bent, weer het nieuwe overzicht.

The Expanse (S05E05): Amos en Clarissa zitten vast in een ingestort gebouw. Naomi wordt geconfronteerd met haar oude familie. Holden stelt een nieuwe crew samen op de Roci. Alex en Bobbie ontdekken iets gevaarlijks in de Belt.

Yearly Departed (S01E01): Tot kijk, 2020. Opgeruimd staat netjes. In deze hilarische, absurde en levensbevestigende comedyspecial sluiten zeven uitgesproken comédiennes het jaar af dat nooit leek te eindigen. Phoebe Robinson (2 Dope Queens) host een line-up met 's werelds grappigste vrouwen en neemt afscheid van de grootste conceptuele verliezen van 2020, van TV Cops tot Casual Sex. Het jaar krijgt een louterend vaarwel.

Bob de Bouwer (1 seizoen): Bob de Bouwer en zijn machineteam staan klaar om elke klus aan te pakken, van kleine reparaties tot grote bouwwerken op spannende en dynamische locaties. Met teamwork en constructies als centrale thema van het programma demonstreren Bob en zijn vrienden de kracht van positief denken, probleem oplossend vermogen en het zelfstandig te werk gaan. En het allerbelangrijkste, welk karwei het team ook...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen