'Doctor Who' vindt een nieuwe een reisgenoot voor het dertiende seizoen

'Doctor Who' vindt een nieuwe reisgenoot

Doctor Who krijgt nu alweer hulp van een nieuw maatje in de TARDIS: ontmoet 'm hier.

Jim Pedd, 3 januari 2021 om 22:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Jodie Whittakers Doctor Who krijgt hulp van een nieuwe kompaan in het dertiende seizoen van de BBC-serie. Acteur en komiek John Bishop is gecast om zich bij Whittaker en Mandip Gill's Yaz te voegen.
Deze week was Revolution of the Daleks te zien, een speciale nieuwe aflevering waarin we helaas afscheid namen van Ryan en Graham. Zij waren samen met Yaz sinds het elfde seizoen waarin Whittakers Doctor debuteerde, haar companions. Maar nu moet ze het dus zonder die twee doen.

Nieuwe companion
Aan het einde van de nieuwe aflevering zagen we dat John Bishop zich bij de cast voegt. Hij speelde een man die goederen in een vrachtwagen aan het laden is, terwijl een andere man hem zijn horoscoop voor het jaar voorleest.

Daarin staan verrassingen, de kleur blauw en het nummer 13. Dat is natuurlijk een momentje waarmee de serie duidelijk laat zien dat er hem veel te verwachten staat. Hieronder kan je zien wat er gaat gebeuren:Het personage van Bishop heet Dan. Hij raakt "verzeild in de avonturen van de Doctor" en zal het straks "opnemen tegen kwaadaardige aliens waarvan hij nooit had durven dromen."

Lees ook: Wanneer is 'Doctor Who' seizoen 13 te zien?

Lees ook: Sprankje hoop voor de terugkeer van een klassieke 'Doctor Who'-held

Bron: SR

Lees meer over: Doctor Who, John Bishop, Jodie Whittaker, BBC

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws