search
'Mad Men'-actrice Alison Brie had een zeer gênant moment tijdens de opnames
Series / Nieuws

'Mad Men'-actrice Alison Brie had een zeer gênant moment tijdens de opnames

Alison Brie vertelt over haar meest ongelukkige moment op de set van de legendarische serie.

Actrice Alison Brie speelt een van de hoofdrollen in Mad Men. Sterker nog, het was een van haar eerste echt grote rollen in Hollywood. En dus ging Brie ver om een goede indruk achter te laten op cast en crew.

Dat ging iets te ver, blijkt nu. De actrice vertelde tijdens een gesprek met Justin Long dat het een keer echt helemaal mis ging door haar outfit.

Een plas-incident
"Op de set van Mad Men was er een keer een plas-incident. We droegen een girdle, waarvan je waarschijnlijk niet begrijpt wat het zijn. Maar denk aan bikershorts die helemaal tot je ribben zitten. Die droegen vrouwen in die tijd ook echt," begon Brie.

"Ik wist bij het eerste seizoen van Mad Men niet dat het niet de bedoeling was dat je er ondergoed onder droeg, omdat het ondergoed was."

"Dus ik rende naar de set, en probeerde het gat open te trekken. Maar het lukte niet, ik trok mijn ondergoed niet aan de kant, waardoor ik aan het plassen was en ik niet hoorde hoe het de pot raakte. In plaats daarvan voelde ik de warmte."

En dus had de actrice in haar kostuum geplast. "Om maar weer aan de slag te kunnen, depte ik het met toiletpapier." Daarna ging ze terug naar de set, waar ze gewoon weer aan het werk ging, bang om de verkeerde indruk achter te laten. Het was kostuumontwerper Katherine Jane Bryant die het merkte en zei dat het niet de eerste keer was dat iemand er een ongeluk in had.

Lees ook: Elisabeth Moss als killer Candy Montgomery in nieuwe serie 'Candy'

Lees ook: 'Mad Men'-fans hebben pech geen reboots!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen