search
Elisabeth Moss als killer Candy Montgomery in nieuwe serie 'Candy'
Series / Nieuws

Elisabeth Moss als killer Candy Montgomery in nieuwe serie 'Candy'

Elisabeth Moss krijgt de kans een anti-heldin te spelen: "Eindelijk!"

Elisabeth Moss speelt de hoofdrol in een nieuwe misdaad serie Candy, in deze spannende serie neemt ze de rol van moordenaar Candy Montgomery op zich. Montgomery is een huisvrouw uit Texas in 1980 die alles leek te hebben, dus waarom vermoordde ze haar vriend uit de kerk met een bijl?

De serie wordt ontwikkeld door verschillende mensen die al eerder hebben meegewerkt aan de Hulu-serie over beroemde moorden, The Act. Robin Veith schreef de pilot-aflevering voor Candy en is als uitvoerend producent van de serie verbonden. Veith en Moss werkten eerder samen aan Mad Men.

Lees ook: 'Mad Men'-fans hebben pech geen reboots!

"Ik wil al een tijdje een anti-heldin spelen en probeer al langer met Robin te werken na 'Mad Men', dus toen ze me vroeg of ik een huisvrouw uit Texas wilde spelen die, sommigen zouden zeggen, wegkwam met moord, zei ik: "Waar kan ik tekenen?"

Dawn Olmstead, president van het netwerk die het produceert voegde toe:

"Het unieke verhaal van Candy Montgomery is er een die we al heel lang wilden verfilmen. Na met Robin aan 'The Act' te hebben gewerkt, is er een ongelooflijk script geschreven vol spanning en verleiding. Elisabeth Moss is een droom om mee te werken, ze verdiept zich echt in het project. Ik wou dat ik al op de bank zat te kijken naar de aftiteling."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen