'The Walking Dead' seizoen 10 krijgt een nieuw personage: dit is 'm!

'The Walking Dead' krijgt een nieuw personage

The Walking Dead stelt ons in het tiende seizoen, deel C, voor aan een nieuwe overlevende.

Jim Pedd, 4 januari 2021 om 08:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Als The Walking Dead in februari zijn zes nieuwe afleveringen uitzendt, is daar ook een rol in voor Robert Patrick als gastster.
De acteur voegt zich bij het zombiedrama en doet dat samen met onder meer de gaststerren Okea Eme-Akwari (als Elijah) en Hilari Burton Morgan (als Lucille). Vandaag horen we welke rol acteur Patrick gaat spelen.

Robert Patrick
Patrick speelt de rol van Mays, een nieuw personage, bedacht voor de serie. Hij is een overlevende die er keihard uitziet en de halfdronken Father Gabriel en Aaron tegen zal komen.

Het tiende seizoen van The Walking Dead werd vanwege het coronavirus uitgebreid. We krijgen zes extra afleveringen die iets voortborduren op verhaallijnen die we al hebben kunnen zien, en voor een deel vertellen ze iets nieuws. Zo ontmoeten we de vrouw van Negan, naar wie hij zijn favoriete knuppel vernoemd heeft.

The Walking Dead krijgt hierna nog een elfde seizoen, dat 24 afleveringen telt en in drie delen van elk acht afleveringen uitgezonden wordt. Daarna valt het doek voor de serie.

Lees ook: 'The Walking Dead'-fans zullen blij zijn: Rick Grimes keert terug in 2021

\Lees ook: Glenn-acteur Steven Yeun over zijn dood in 'The Walking Dead'

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, Robert Patrick, AMC, Franchise, Seizoen 10

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws