De Marvel-serie 'She-Hulk' krijgt meer afleveringen voor seizoen 1 dan verwacht

She-Hulk' serie krijgt flink wat afleveringen

In 2022 verschijnt deze opvallende Marvel serie op Disney+ met een reeks afleveringen.

Bram de Groot, 5 januari 2021 om 12:08

Eerder beschreef Marvel Studios-baas Kevin Feige de serie She-Hulk die in 2022 op Disney+ moet verschijnen als een komedie. En de afleveringen zouden niet langer gaan duren dan een half uur.
De serie She-Hulk zou ook een "juridische komedie" gaan worden en dat is niet raar aangezien alter ego Jennifer Walters, het nichtje van Bruce Banner, een ervaren advocate is die vaak superhelden uit de brand helpt.

Meerdere afleveringen voor She-Hulk
Regisseur Kat Coiro liet via Twitter weten dat ze de Pilot-aflevering en de finale regisseert, plus nog eens vier afleveringen. Regisseur Anu Valia reageerde en zei dat ze enkele afleveringen regisseert, waarschijnlijk drie.

Het lijkt erop dat (het eerste seizoen van) She-Hulk uit minimaal negen afleveringen gaat bestaan en dat zijn er meer dan bijvoorbeeld The Falcon and the Winter Soldier en Loki, die uit zes afleveringen bestaan.

Met Tatiana Maslany (Orphan Black) als Jennifer Walters / She-Hulk moet She-Hulk dus in 2022 op Disney+ verschijnen. Dat Mark Ruffalo terugkeert als Bruce Banner / (Smart) Hulk mag geen enorme verrassing genoemd worden. Dat Tim Roth weer te zien is als Emil Blonsky / Abomination is dat wel.

Lees ook: Nieuwe 'She-Hulk'-serie van Marvel Studios wordt volstrekt uniek voor Disney+

Lees ook: Gerucht: Daredevil keert terug op Disney+

Bron: Comicbookmovie

Lees meer over: She Hulk, Tatiana Maslany, Kat Coiro, Marvel, Disney

Populair nieuws