Disney+ wordt in februari duurder maar biedt je daarvoor ook veel nieuws waaronder content voor volwassenen

Disney+ wordt in februari duurder

Disney+ komt in de loop van februari met de toevoeging van Star, vol nieuwe content.

Jim Pedd, 5 januari 2021 om 12:07

2021 wordt een mooi jaar voor abonnees op Disney+. Niet alleen krijgen we veel originele series - stukken meer dan in 2020 - ook kunnen we Star verwachten. Op 23 februari wordt dat toegevoegd. Vandaag hebben we ook de eerste titels voor je.
Disney+ meldde vandaag de eerste titels die aan Star worden toegevoegd. Het gaat om materiaal bedoeld voor volwassenen dat niet goed bij het familievriendelijke aanbod van Disney+ past. Daarom komen er dus veel nieuwe toevoegingen via Star, waarop een kinderslot gezet kan worden.

Iets duurder
Disney+ wordt met de toevoeging van Star ook duurder dan het op dit moment is. Je gaat vanaf 23 februari als je een nieuw abonnement afsluit in totaal 8,99 euro per maand of 89,99 euro per jaar betalen. Ben je nu abonnee, betaal je 6,99 euro en vanaf 23 augustus wordt dat 8,99 euro.

Dan de nieuwe titels. We zetten ze voor je op een rij:

Big Sky: Een priv├ędetective gaat een samenwerking aan met een oud-agent om een ontvoeringszaak in Montana op te lossen.

24: Jack Bauer bevindt zich in een race tegen de klok om terroristische plannen te voorkomen en zijn land te redden van een naderende ramp.

Family Guy: Een dysfunctionele familie moet omgaan met de problemen van het alledaagse leven, terwijl ze het ene na het andere knotsgekke scenario te verwerken krijgen.

Desperate Housewives: Geheimen en waarheden ontvouwen zich in de levens van vrouwelijke vrienden in een suburb, nadat een van de hun buren zelfmoord pleegt.

LOST: De overlevers van een vliegtuigramp zijn gestrand op een onbewoond tropisch eiland. Daar moeten ze samenwerken om te overleven. Al snel blijkt dat het eiland bizarre geheimen verbergt.

The Gifted: In een wereld waarin gemuteerde mensen met wantrouwen en angst benaderd worden, probeert een instituut voor hen een vredig bestaan met de mensheid te verwezenlijken.

How I Met Your Mother: Ted Mosby vertelt zijn kinderen via een rits flashbacks hoe hij hun moeder ontdekt heeft. Daar doet hij 9 seizoenen over!

Prison Break: Een onschuldig man komt in de gevangenis terecht en wordt zelfs in de dodencel gezet. Zijn broer besluit zichzelf gevangen te laten zetten en probeert hem te helpen ontsnappen.

The X-Files: Twee FBI-agenten, Fox Mulder en Dana Scully, onderzoeken vreemde en niet te verklaren gebeurtenissen.

Atlanta: Earn en zijn neefje Alfred proberen het te maken in de rapwereld. Ondertussen krijgen ze te maken met verschillende sociale en economische problemen die te herleiden zijn tot ras, relaties, armoede, status, en ouderschap.

Black-ish: Een familieman worstelt met culturele identiteit, terwijl hij zijn kinderen wil opvoeden in een witte, middenklasse, buurt.

Lees meer over: Disney Plus, Streaming, Star, Content

Populair nieuws