search
'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' vindt mogelijk een zéér beroemde hoofdrolspeler
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' vindt mogelijk een zéér beroemde hoofdrolspeler

Robert Downey Jr. zou mogelijk een belangrijke rol spelen in het derde seizoen van The Mandalorian.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Mandalorian vindt mogelijk zijn grootste ster tot nu toe. We horen vandaag namelijk dat Robert Downey Jr. getekend zou hebben, of in elk geval in gesprek is, voor het nieuwe seizoen.

Bounding into Comics meldt dat Robert Downey Jr. en maker Jon Favreau in gesprek zijn voor een rol voor de acteur in The Mandalorian. Downey Jr. zou een significante, terugkerende, rol hebben in de serie van Disney+. "Mogelijk gaat het om een langetermijncontract".

The Mandalorian
De rol is "mogelijk heel anders dan de Iron Man / Tony Stark rol die RDJ zo lang gespeeld heeft," aldus de bron. "Hij zou ook zijn uiterlijk significant moeten aanpassen."

Mogelijk speelt Downey Jr. dan straks een schurk in de serie, die geen menselijke oorsprong heeft. Eentje waar we dan meteen aan moeten denken is Grand Admiral Thrawn, waarvan we weten dat die straks een rol heeft in het Star Wars-universum van Jon Favreau op Disney+.

Het derde seizoen van de serie wordt in 2022 verwacht. De opnames gaan van start nadat The Book of Boba Fett opgenomen is.

Lees ook: Krijgt 'Star Wars' ook R-Rated series na immense succes van 'The Mandalorian'?

Lees ook: 'Star Wars'-ster dolblij met terugkeer in 'The Mandalorian'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen