search
Het compleet nieuwe seizoen van 'Dexter' begint op stoom te komen
Series / Nieuws

Het compleet nieuwe seizoen van 'Dexter' begint op stoom te komen

Dexter revival van Showtime trekt Clancy Brown aan in grote rol.

Verleden jaar werd er een compleet nieuw seizoen van de serie Dexter aangekondigd. Het revivalseizoen met Michael C. Hall heeft nu een grote nieuwe naam aangekondigd.

De zender Showtime kondigde even geleden aan dat Dexter voor één seizoen terugkeert, met tien afleveringen. Het is nu bekend geworden dat acteur Clancy Brown een grote rol gaat spelen.

Clancy Brown in Dexter
Brown gaat de rol spelen van het personage Kurt Caldwell, de belangrijkste schurk van de serie. Caldwell wordt beschreven als de onofficiële burgemeester van het stadje Iron Lake. Hij heeft de Amerikaanse droom gerealiseerd door na het besturen van grote vrachtwagens, net als zijn vader, in bezit te komen van meerdere vrachtwagens en de plaatselijke vrachtwagenstopplaats.

Het personage wordt omschreven als krachtig, genereus en geliefd bij iedereen. Hij is een echte man van de mensen. Als hij je vriend is, dan zit je goed. Is hij je vijand, dan moet je een engeltje op je schouder hebben.

Brown speelde eerder in de serie Billions als het personage Waylon "Jock" Jeffcoat. Ook had hij rollen in de films Highlander en The Shawshank Redemption, ook als de minder aardige personages.

Lees ook: 'Dexter' heeft heel wat goed te maken bij de fans
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen